Hollywoodska babička? Vekom možno, ale pozrite sa na tento trik mamy Forresta Gumpa... ubrala si veeeľa rokov!

Na konte má niekoľko desiatok výnimočných filmových úloh a najnovšie sa vracia v komédii so športovou tematikou. Herečka Sally Field však prekvapila aj počas uplynulého víkendu.

09.01.2023 13:00
Sally Field Foto: ,
Herečka Sally Field na 34. ročníku Palm Springs International Film Festival Awards Gala.
debata

Rodáčka z Pasadeny, ktorú aj slovenskí diváci dobre poznajú z úloh vo filmoch ako Oceľové magnólie, Mrs. Doubtfire či Forrest Gump, sa objavila na červenom koberci slávnostného vyhlásenia cien festivalu v Palm Springs. Málokomu uniklo, ako mladistvo a sviežo pôsobila, pričom veľkú rolu v tom zohrával aj jej večerný styling.

Eva Longoria Čítajte viac Princezná ako z rozprávky, úchvatná 60-nička Bassett v žltej a parádna Longoria: Tu sú TOP looky týždňa!

Sedemdesiatšes­ťročná Field si na akciu obliekla kombináciu večernej taftovej sukne, ktorú však doplnila kratšia kožená bundička v motorkárskom strihu. Výsledný efekt tak ubral Fieldovej niekoľko rokov a s jej typickým šarmom si vyslúžila aj nadšené reakcie na Instagrame a iných sociálnych sieťach.

zväčšiť Herečka Jane Fonda, členka hereckého osadenstva... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jane Fonda Herečka Jane Fonda, členka hereckého osadenstva filmu 80 for Brady na filmovom festivale Palm Springs International Film Festival.

Keď príde na zaraďovanie „omladzujúcich“ prvkov do garderóby, majsterkou je v tomto smere aj hollywoodska ikona Jane Fonda. Známa americká herečka síce oslávila 85 rokov, ale stále sa dokáže prezentovať na spoločenských akciách v lookoch, ktoré zvyknú nosiť aj o dvadsať, tridsať či päťdesiat rokov mladšie kolegyne.

Jane Fonda Čítajte viac Jane Fonda prvýkrát od liečby rakoviny na verejnosti! Takto žiari 85-ročná legenda medzi kolegyňami

To bol aj prípad slávnostnej premiéry filmu 80 for Brady – spomenutého filmu o štvorici dôchodkýň, ktoré sa vydávajú na Super Bowl, aby videli svoj idol – Toma Bradyho. Jane Fonda v elegantnom a veľmi šik nohavicovom kostýme vyzerala naozaj elegantne, pričom omladzujúco pôsobil aj jej účes (parochňa) zo sivých vlasov upravená v modernom strihu.

Herec Harry Hamlin a jeho manželka Lisa Rinna...
Herečka Sally Field, hrdinka filmu 80 for Brady...
+3Herečka Jane Fonda, členka hereckého osadenstva...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Jane Fonda #trik #omladenie #Sally Field

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...