Princezná ako z rozprávky, úchvatná 60-nička Bassett v žltej a parádna Longoria: Tu sú TOP looky týždňa!

Prvý týždeň nového roka sa v rámci podujatí rozbehol pomalším tempom. Ale rozhodne sa nezdá, že by to malo dopad na módu dám.

08.01.2023 14:51
Eva Longoria Foto:
Herečka Eva Longoria na podujatí Variety Creative Impact Awards v kreácii Maticevski.
debata

Aj uplynulých sedem dní prinieslo niekoľko výnimočných lookov známych žien, ktoré stoja za pripomenutie či za inšpiráciu. Väčšina z nich bez debaty ašpiruje na ukážkový styling a garderóbu týždňa.

Hneď o tri rozličné podoby sa postarala dánska princezná Mary, ktorej najvydarenejšou bola zrejme trblietavá strieborná kreácia od dánskeho tvorcu. V nej sa päťdesiatnička objavila na oficiálnom novoročnom bankete a vyzerala priam ako z rozprávky. Ďalší look, bordový model s pláštikom nájdete v našej výberovej galérii tiež.

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Herečka Angela Bassett na akcii Variety...
+9Herečka Michelle Yeoh sa objavila v kreácii...

Úvod roka sa niesol aj v znamení herečky Cate Blanchettovej. Tá najprv bodovala nenútenou kombináciou v čierno-bielej z dielne Stelly McCartneyovej, aby sa potom na festivale v Palm Springs objavila v kreácii Armani Privé. A predviedla nonšalantnú taliansku eleganciu v čiernom zamate s perličkami.

zväčšiť Herečka Angela Bassett na akcii Variety... Foto: Profimedia
Angela Bassett Herečka Angela Bassett na akcii Variety Creative Impact Awards v kreácii Tory Burch.

Na rovnakom podujatí zaujali aj dámy Stefanie Hsu a Michelle Yeoh, ktorých obliekli najslávnejšie módne mená do kolekcií haute couture. Prvá menovaná bola ako éterická víla v ružových šatách z jemnučkých volánikov od značky Valentino, druhá trochu kostýmová, no patrične dramatická v kreácii Schiaparelli.

graf2 Čítajte viac Krásna dcéra Grafovej a Agassiho vyvolala špekulácie: Žeby tento fešák bol jej nový priateľ?

Popri opulentne pôsobiacej večernej móde bol však prvý týždeň roka aj týždňom ležérnejších „denných“ kreácií. Napríklad herečka Eva Longoria stavila na overal Maticevski v telovom tóne a vyzerala skvelo. Zaujímavý detail prestrihov na rukávoch, ukážkovo akcentovaná figúra – skrátka look, ktorý inšpiruje naozaj mnoho žien.

zväčšiť Dánska korunná princezná Mary a korunný princ... Foto: Profimedia
Dánska korunná princezná Mary a korunný princ Frederik Dánska korunná princezná Mary a korunný princ Frederik sa takto objavili na novoročnej recepcii na zámku v Amalienborgu v Kodani.

A to ani nehovoríme o Angele Bassettovej, ktorá v 63 rokoch pôsobí svojou formou a mladistvým šarmom priam zázračne. V žltom nohavicovom overale Tory Burch vyzerala výnimočne. Viac v galérii hore. Pozrieť si môžete aj tohtotýždňovú galériu najkrajších rób kráľovien a princezien v roku 2022.

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
+17Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #Eva Longoria #najlepšie oblečené #Angela Bassett #princezná Mary

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...