Adonis Ronaldo, vyrysovaný Messi, medzi futbalovými hviezdami sú aj iní fešáci! Rozhodnite, ktorý z nich je kráľ pláže

Pútajú pozornosť nielen výkonmi na futbalovom trávniku, ale sú v centre pozornosti aj keď príde na fyzický vzhľad a formu. Futbaloví hráči sú pre mnohé ženy idolmi a mužov zase vzormi. Alebo aj naopak...

05.01.2023 00:00
debata
Švédsky futbalový hráč Zlatan Ibrahimovič na...
Futbalista Lionel Messi na jachte neďaleko...
+4Nemecký futbalový reprezentant Kevin Trapp sa...

Keď príde na pretras téma, ktorý zo známych futbalistov sa môže pýšiť ukážkovou figúrou či vypracovanými svalmi, zvyčajne sa skloňujú v médiách dookola tie isté mená.

Georgina Rodriguezová Čítajte viac Súboj futbalových Adonisov: Po Messim svaly ukázal aj Ronaldo! Telo Georginy je odkaz pre všetky ženy

Portugalec Cristiano Ronaldo či jeho argetínsky rival Lionel Messi – nielen že patria k slávnym a úspešným, ale sú vnímaní aj ako idoly a vzory krásy. Zábery z reklám, ale aj tie paparazzovské – z jachty či pláže sú toho vlastne dôkazom. Ale čo napríklad ďalší ich kolegovia?

Kevin Trapp

Nemeckého brankára pozná svet dobre ako partnera brazílskej krásky Izabel Goulartovej. Ale pokojne by mohol byť aj symbolom fyzickej dokonalosti, keď sa objaví na pláži či zavesí na sociálnu sieť nejakú tú momentku bez trička. Trapp sa môže pýšiť ukážkovou postavou a zjavne sa o svoje telo veľmi dbanlivo stará. Len nedávno predviedol formu (aj s krásnou partnerkou Izabel) na vianočnej dovolenke. Nuž, pri pohľade na neho by si mal možno Cristiano pridať pár brušákov do tréningu.

Nemecký futbalový reprezentant Kevin Trapp sa... Foto: Profimedia
Kevin Trapp Nemecký futbalový reprezentant Kevin Trapp sa tiež môže pýšiť ukážkovou postavou.

Zlatan Ibrahimovič

Švédsky futbalista prekročil štyridsiatku, ale to v žiadnom prípade neznačí, že by jeho forma šla dolu vodou. Práve naopak. Na nedávnej návšteve Miami sa na pláži objavil hneď dvakrát a takisto vyvolal nadšenie, obdiv a možno u niektorých jeho rovesníkov aj trošku závisti. Potetovaný futbalista má výbornú fyzickú formu, definovanú muskulatúru a spokojnú manželku po boku.

zväčšiť Švédsky futbalový hráč Zlatan Ibrahimovič na... Foto: Profimedia
Zlatan Ibrahimovič Švédsky futbalový hráč Zlatan Ibrahimovič na pláži v Miami.

Karim Benzema

Francúzskeho futbalistu nevnímajú ako sex-idol možno aj preto, že sa toľko nepredvádza pred objektívmi (paparazzov) na exotických dovolenkách a nevyzlieka do reklám na spodnú bielizeň. Len nedávno však 35-ročný rodák z Lyonu zverejnil záber na svojom Instagrame – z rodinnej dovolenky – a netreba pochybovať. Jeho forma je tiež ukážková.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karim Benzema (@karimbenzema)

A čo ďalší páni v zozname? Kto sa ešte môže rovnať (alebo prevalcovať) Ronaldovi a Messimu? Kliknite ďalej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #forma #Zlatan Ibrahimovič #Lionel Messi #najsexi #Kevin Trapp #futbaloví hráči

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...