Za 6 týždňov dolu 5 kíl! Carmen Geiss schudla do plaviek a hrdo hovorí: Toto je môj recept!

Slávna televízna hrdinka z reality-šou Geissenovci - boháčka Carmen Geiss sa ešte počas minulého roka rozhodla upraviť postavu.

04.01.2023 09:00
geissenovci, Foto:
Známa rodinka televíznych boháčov Geissenovcov.
debata (5)

Aj na vlastnej sociálnej sieti zverejnila záber v bikinách, na ktorom predviedla štíhlejšiu a pevnejšiu postavu. „Skutočne som chcela mať lepšiu postavu, kým odletíme do Dubaja,“ vysvetlila svojim sledovateľom ešte minulý rok. Túžba sa naplnila, snaha vyplatila – 57-ročná Geiss sa hrdo pochválila výsledkami svojej ambície.

zdravá strava, ovocie, zelenina, orechy, výživa Čítajte viac Prečo nedokáže fungovať diéta bez tohto vitamínu?

"Teraz som trochu hrdá, pretože disciplína a o 5 kíl menej je po 6 týždňoch naozaj citeľné a viditeľné,“ napísala k fotkám na Instagrame manželka Roberta Geissa (58). V rozhovore pre televíziu RTL sa následne pochválila aj jej vlastným receptom na to, ako zhodiť. Nejde pritom vlastne o žiaden zázračný návod.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

„Chcela som len detoxikovať moje telo. Jedzte len zdravé veci, neprejedajte sa, nepite alkohol, veľa sa hýbte. Nejazdite výťahom, len choďte,“ odporučila pre divákov nemeckej televízie boháčka, ktorá minulý rok navštívila s rodinou aj Slovensko.

Geissovej ambícia je vraj do nového roku v zdravšom životnom štýle zotrvať. „Bolo to pre mňa skutočne dobré, takže si určite zopakujem podobný postup aj budúci rok. Dám si šesť týždňov, keď nebudem piť alkohol a postarám sa viac o moje telo,“ doplnila podľa RTL.

Katarína Jesenská Čítajte viac Štýlové slovenské 50-ničky, najvernejšie znamenia aj triumf Čaputovej, ale TOP 10 najčítannejších kraľujú (ne)vkusní Slováci!

Mimochodom, o chudnutí či mesiaci bez alkoholu sme tiež už na našej stránke písali. Aké benefity prinesie telu mesiac bez alkoholu, sa dozviete tu. A vo videu nižšie si pozrite odporúčania trénera Maroša Molnára, ako začať bojovať s kilami navyše.

Video

VIDEO: S trénerom Marošom Molnárom z Extrémnych premien sme sa zhovárali o obezite, o boji s ňou, o dôležitej motivácii či o tom, aké ciele si treba stanoviť, ak chcete schudnúť.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #recept #zmena #zdravý život #Carmen Geiss

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...