Spojte nohavicový kostým a farby: výsledok je najštýlovejší odev (nielen) do kancelárie: Tu je 16 hviezdnych inšpirácií!

Túžite odštartovať nový rok v práci v nejakom štýlovom a elegantnom outfite? Opäť sa vraciame k starému dobrému a osvedčenému nohavicovému kostýmu.

03.01.2023 09:00
Auli'i Cravalho Foto: ,
Herečka Auli'i Cravalho na podujatí Hollywood Critics Association TV Awards.
debata

Zabudnite však na nudné farby a príliš decentnú klasiku. Dnes už naozaj nemusíte chodiť ako „sivá myška“ a voliť len decentné farby, v ktorých príliš nebudíte pozornosť. Práve naopak. Odporúčanie znie – voľte výrazné, sýte a živé farby.

Speváčka Adele dorazila na Brit Awards 2022 v kreácii Armani Privé. Čítajte viac Jedna krajšia ako druhá, v úchvatných aj zvodných róbach! Toto je 50 najkrajších šiat roka 2022

Pri nohavicových kostýmoch, ktoré sú už nejaký čas pevnou súčasťou pracovného šatníka mnohých žien, platí, že strihovo sa držia v mantineloch triezvejšieho a decentnejšieho. Môže to byť však práve ich farba, ktorá dodá celkovému výzoru bonusové body. A vám zase pocit, že vyzeráte naozaj štýlovo a pritom vkusne a elegantne.

Herečka Sigourney Weaver vo výraznom červenom... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Sigourney Weaver Herečka Sigourney Weaver vo výraznom červenom nohavicovom kostýme.

Inšpiráciu sme našli aj u slávnych dám, či už ide o červenú kombináciu sedemdesiatničky Sigourney Weaverovej, intenzívnu ružovú Sereny Williamsovej alebo nežnú a pastelovo romantickú ružovú od princeznej Kate. Pozrite si ich v našej galérii nižšie.

Serena Williams na prehliadke Michael Kors...
Herečka Sigourney Weaver na 29. ročníku ELLE...
+13Herečka Yamee Couture na filmovom festivale v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #farba #Serena Williams #Sigourney Weaver #princezná Kate #nohavicový kostým

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....