Toto je 9 najpopulárnejších šiat princeznej Kate v roku 2022! Ohúrila v nežnej ružovej, prvé miesto však patrí...

Je vzorom aj módnou ikonou, odkedy sa stala členkou britskej kráľovskej rodiny. Meno princeznej Kate, kedysi ešte vojvodkyne Kate sa v tejto súvislosti objavuje často aj vo vyhľadávačoch.

29.12.2022 07:42
princezná Kate, najpopulárnejšie šaty roka 2022 Foto: ,
8. MIESTO: Princezná Kate predviedla v júni model šiat Alexander McQueen, ktorý ohúril jej fanúšikov. Model je už vypredaný.
debata (1)

Najnovší rebríček podľa vyhľadávania a Google Trends analyzoval popularitu módnych podôb a výberu garderóby trojnásobnej mamy a manželky následníka trónu – princa Williama. V ňom vytvoril TOP 9 najpopulárnejších lookov (šiat) podľa vyhľadávania ľudí po celom svete a určil tak modely princeznej Kate, o ktoré bol pri vyhľadávaní najväčší záujem.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Kate ukázala darček od princa Williama! Luxusný nie je ani náhodou, ale chcú ho všetky ženy...

Pozitívnou správou je, že niektoré z nich (najmä tie luxusnejšie) je stále ešte možné kúpiť si. V prípade Catherine Middletonovej nedochádza k tomu často. Najmä, ak volí modely z masového predaja, jednotlivé kúsky sa vypredajú veľmi rýchlo.

9. MIESTO: Šaty z dielne značky The Vampire´s...
8. MIESTO: Princezná Kate predviedla v júni...
+67. MIESTO: Ešte ako vojvodkyňa Kate z Cambridge...

To sa napokon stalo len nedávno – s vianočným darčekom, ktorý princezná Kate dostala od manžela Williama. Náušnice francúzskej značky Sezáne, ktoré stoja 95 eur, sa okamžite vypredali po tom, čo sa Kate s nimi objavila na vianočnej bohoslužbe v Sandringhame.

Penelope Cruz Čítajte viac Vianočná kráska Kate aj kráľovná Letizia ohúrili, ale Penelope Cruz? Má štýl a parádne nohy. Toto sú TOP looky týždňa!

Chcete však poznať 9 najpopulárnejších šiat (módnych kombinácií), ktoré v roku 2022 predviedla očarujúca Kate? Potom kliknite do našej galérie.

VIDEO: Ako vyzerá kráľovský Silvester

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Google #rebríček #šaty #móda #princezná Kate

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...