Kate ukázala darček od princa Williama! Luxusný nie je ani náhodou, ale chcú ho všetky ženy...

Darčeky v kráľovskej rodine vôbec nemusia byť o luxuse a cenách za tisícky eur či libier. Aj ten, ktorý dostala princezná Kate od svojho manžela - princa Williama - to potvrdil.

27.12.2022 09:30
Kate, princezná z Walesu Foto: ,
Kate, princezná z Walesu na sviatočnej bohoslužbe v Sandringhame s náušnicami od princa Williama.
debata (1)

Ako informoval magazín Hello!, princezná z Walesu už počas vianočnej bohoslužby v Sandringhame odtajnila podobu tohtoročného vianočného darčeka, ktorý dostala od svojho manžela Williama. Reč je o náušniciach, ktoré si vzala k tmavozelenému kabátu Alexander McQueen a klobúku od Philipa Treacyho na vianočnú omšu.

kate Čítajte viac Predvianočný darček pre princeznú Kate od svokra Karola III.: Takúto 'vzácnosť' môžu dostať len vyvolení...

Ak by ste popri luxusných značkách odevov čakali aj poriadne honosný šperk – budete prekvapení. Kate totiž dostala pod stromček pár náušníc Dina od francúzskej značky Sezáne, ktoré honosne síce pôsobia, ale ide o bižutériu. Model z recyklovanej mosadze s pozláteným dezénom a prírodnými kameňmi sa predáva na oficiálnej stránke značky za 100 libier (95 eur).

zväčšiť Princezná Kate, princ  William, princ George,... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Britain Royals Christmas Princezná Kate, princ William, princ George, princ Louis a princezná Charlotte počas vianočnej bohoslužby v Sandringhame.

Teda, aby sme boli presní – predával sa. Do momentu, kým si náušnice nevzala v nedeľu predpoludním do kostola trojnásobná mama Kate. Po tom, čo sa objavila s náušnicami na verejnosti a novinári módnych periodík identifikovali značku šperkov, sa náušnice za pár hodín vypredali. Zdá sa teda, že po podobnom darčeku, s akým slávila Vianoce 2022 princezná Kate, zatúžila aj mnohé Britky či fanúšičky britskej princeznej.

Princezná Kate, princ  William, princ George,...
Kráľ Karol III., jeho manželka Camilla,...
+14Kráľ Karol III. a jeho manželka Camilla počas...

Na nedeľňajšej omši sa zúčastnila takmer celá kráľovská rodina, pričom pozornosť na seba tentoraz strhla aj Sophie, grófka z Wessexu. Dôvodom bola jej garderóba, ktorá nápadne pripomínala odev Meghan Markleovej počas jej prvej účasti na bohoslužbe v Sandringhame v roku 2017 – čerstvo po ohlásení zásnub s princom Harrym. Viac si pozrite tu.

VIDEO: Ako vyzerajú kráľovské Vianoce?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #darček #vypredané #princezná Kate #náušnice

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...