V priehľadnej čipke, elastickej róbe aj šatách ako z rozprávky! Toto je TOP 5 najlepšie oblečených žien roka 2022

Do záveru roka ešte pár dní zostáva, ale tento rebríček sa už sotva zmení. Najlepšie oblečené ženy uplynulých mesiacov sú nasledovné.

21.12.2022 00:00
Zendaya Foto: ,
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Valentino.
debata

Po dvoch rokoch pandémie a výrazne obmedzených spoločenských večeroch, či už to boli premiéry, vyhlásenia výročných ocenení alebo festivalové červené koberce – sa v roku 2022 s akciami doslova roztrhlo vrece. A to znamenalo tiež množstvo nádherných večerných (a nielen tých) lookov pred objektívmi.

Herečka a režisérka Olivia Wilde stavila na...
Herečka a režisérka Olivia Wilde prišla v...
+25Herečka a režisérka Olivia Wilde bola odvážna....

Samozrejme, vybrať len päť žien ako najlepšie oblečených dám roka je veľmi subjektívne. Možno ten váš osobný rebríček by vyzeral úplne inak, ale veríme, že aspoň jedna z päťky uvedených dám by v ňom svoje miesto našla.

Pozrite si video s tými najlepšie oblečenými hviezdami roka 2022, ktoré nezaujali len módou ako takou, ale aj symbolikou, ktorá ju často sprevádzala a posúvala celkové vyznenie ďalej. Viac vo videu a pre tých, ktorí majú radšej obrázky, je v úvode článku aj veľká galéria päťky dám.

VIDEO: Najlepšie oblečené ženy 2022

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rebríček #Olivia Wilde #Kim Kardashian #najlepšie oblečené #Zendaya #Florence Pugh #Jodie Turner-Smith #rok 2022

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....