Tajomstvo nestarnúcej Penelope Cruzovej? Dievčenský imidž aj s pomocou tejto vychytávky...

Hoci je mamou dvoch detí a blíži sa k päťdesiatke, španielska herečka Penelope Cruz má v sebe akoby večnú dievčenskosť. Ako je to možné?

15.12.2022 09:00
Penelope Cruz Foto:
Herečka Penelope Cruz predstavila film L'Immensita na premiére vo Francúzsku. Odetá do značky Chanel.
debata

Nuž, samozrejme, veľakrát je to záležitosť génov a tiež celkového pôsobenia. Štyridsaťosemročná držiteľka Oscara vždy patrila medzi dámy, ktorých pôvab a vizáž balansovali na hranici medzi zvodnou a plnokrvnou femme fatale a neposedným dievčaťom. Zostalo jej to dodnes a odborníci, ktorí sa o Cruzovej vzhľad starajú si to dobre uvedomujú. Hviezdy filmu Paralelné matky pravdepodobne tiež.

Penelope Cruz Čítajte viac Nádherná Penelope Cruz očarila Benátky: Ako to robí?! Pozrite sa, veď ona si ubrala dobrých desať rokov

Na nedávnom premietaní svojho najnovšieho filmu sa Penelope Cruz navyše objavila s doplnkom, ktorý ešte jej dievčenský imidž vyšperkoval a podporil. Reč je o čelenke s výraznou čiernou mašľou. Tento na pohľad jednoduchý vlasový doplnok v spojení s jemne našuchorenými a natupírovanými prameňmi vlasov dodal nositeľke trošku retro looku a ĺa šesťdesiate roky (spoločne s výraznou mačacou linkou na viečkach), ale zároveň ju aj omladil.

zväčšiť Herečka Penelope Cruz predstavila film... Foto: Profimedia
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz predstavila film L'Immensita na premiére vo Francúzsku. Odetá do značky Chanel.

Penelope Cruz, ktorá je už niekoľko rokov ambasádorkou módneho domu Chanel, sa v tomto prípade tiež vystrojila veľmi mladistvo. Bol to práve francúzsky módny ateliér, ktorý ju obliekol do tvídových minišiat s jemne rozšírenou sukienkou a pridal tiež luxusné kabelku a topánky. Výsledok – posúďte sami, no podľa nás je ukážkový.

Penelope sa právom radí medzi najlepšie oblečené ženy planéty. A my si dovolíme dodať, že aj tie najpôvabnejšie. Mimochodom, videli ste náš zoznam najlepšie oblečených dám minulého týždňa? Ak nie, pozrite si galériu nižšie.

Topmodelka Elsa Hosk a jej Barbie look v značke...
Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry a  Kerry...
+27Herečka Michelle Yeoh na podujatí Santa Barbara...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Penelope Cruz #dievča #vzhľad #Chanel #čelenka

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...