Nepotrebuje stovky eur, nový dokument odhalil aj kozmetickú rutinu Meghan - čo používa?

Nový dokument z produkcie Netflixu o princovi Harrym a Meghan síce budí kontroverzie, ale odhalil aj menej "výbušné" fakty. Napríklad, akú kozmetickú starostlivosť používa vojvodkyňa zo Sussexu.

14.12.2022 09:00
Meghan Markle Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na archívnom zábere.
debata

Ako upozornil webový portál Hellomagazine­.com, v jednom zo záberov z uvedeného dokumentu je na zábere zachytená aj kozmetická polička niekdajšej hviezdy seriálu Kravaťáci. Meghan Markle je pritom zjavne vyznávačkou jednoduchosti a nepotrebuje ku svojej pleťovej starostlivosti tie najluxusnejši­e krémy.

meghan, harry Čítajte viac 12 najväčších odhalení z dokumentu Harry & Meghan! Reality-šou v paláci, šokujúce praktiky médií, čo ešte...

Portál poukazuje na to, že v jednej zo scén, kde Meghan líči jej dvorný vizážista Daniel Martin, je na obrazovke vidieť niekoľko produktov, ktoré sú vraj súčasťou dennej výbavy dvojnásobnej mamy Markleovej. Okrem iných je medzi nimi napríklad odličovací produkt od značky Bioderma, ktorého cena sa pohybuje pri sume okolo 12 eur.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
meghan Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní cien "Ripple of Hope" v New Yorku.

Americko-kanadská herečka je zjavne fanúšičkou kozmetiky Tatcha, z ktorej má doma niekoľko produktov. Aj v tomto prípade ide síce o drahšiu, no nie prehnane ekonomicky náročnú investíciu. Markleovej polička v kúpeľni sa vraj nezaobíde bez kultového „Water Cream“, ktorý sa predáva za 63 libier a esencie, ktorá je o niečo drahšia a vojvodkyňa ju používa ako „omladzujúce sérum“.

Daniela Peštová na zábere z leta 2022 Čítajte viac Zlatý púder vo vlasoch a domov šla s plačom! Peštová prezradila, čo ju naučil život vo svete krásy aj Haberove triky

V dekoratívnej kozmetike je to potom najmä na americkom trhu populárna značka Makeup by Mario, v rámci ktorej vraj Meghan osobne, ale aj jej vizážista často siahajú najmä po paletke očných tieňov s dvanástkou rozmanitých odtieňov. Ako poukazuje magazín Hello! ide azda o najcelebritnejší produkt. V minulosti mu veľkú reklamu urobila napríklad Kim Kardashian.

Americká modelka a influencerka Olivia Culpo na...
Topmodelka Irina Shayk na vyhlásení cien...
+9Elizabeth Debicki a jej nahý mejkap na módnych...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kozmetika #dokument #make-up #vojvodkyňa Meghan

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...