Hnedá je farebný hit vo vlasoch na túto zimu! Dôkaz? 9 slávnych ex-blondínok

Popularita farebných odtieňov vo vlasoch funguje podobným spôsobom ako trendy v obliekaní. A za zmenami stoja aj celebrity.

12.12.2022 13:29
Hailey Bieber Foto: ,
Modelka a moderátorka Hailey Bieber v kreácii Saint Laurent.
debata

Tri známe krásky, reprezentantky mladej generácie, ktoré sú zároveň aj vzormi pre mnohé tínedžerky, dospievajúce dámy a mladé ženy, sú dôkazom toho, že popularita plavých odtieňov ustúpila do úzadia. Naopak, vrátil sa trend tmavších tónov vo vlasoch – či už ide tónovanie, ktoré prestupuje pôvodne blond farebnosť a dodáva looku takpovediac orieškovo-medový tón, alebo radikálnejšie zafarbenie prameňov na tmavší odtieň.

Jourdan Dunn Čítajte viac Toto sú najlepšie oblečené ženy týždňa! Dunn aj Wilde kráľovné polonahej elegancie či úchvatná 60-nička v róbe

Jednou z priekopníčok je nepochybne herečka Nicola Peltz Beckham, manželka Brooklyna Beckhama, ktorú si svet pamätá najmä ako plavovlásku. Už pár mesiacov však Nicola svoj „blond status“ odmieta a v spoločnosti sa objavuje s tmavými vlasmi. Naposledy na akcii pre ženské hviezdy magazínu The Hollywood Reporter. Podobne sa rozhodla aj speváčka Dua Lipa, ktorá sa istý čas objavovala v spoločnosti s blond hrivou, potom sa však rozhodla pre návrat k pôvodnej farbe a nechala si ju, samozrejme, vytónovať a upraviť pod rukami špičkových hair-štylistov.

Herečka Nicole Peltz Beckham v pánskom...
Brooklyn Beckham, a  Nicola Peltz na podujatí...
+22Manželia Brooklyn Beckham a Nicola Peltz...

Práve Lipa je ukážkovým príkladom toho, ako by to možno mohli skúsiť aj iné dámy, ktoré si roky nechávajú svoju pôvodne hnedú farbu odfarbovať na blond. Návrat ku „koreňom“ a prirodzenosti im totiž neprinesie len trendový vzhľad, ale tiež zdravšie vlasy. Hoci súčasné farby na vlasy sú ku vašej korune krásy omnoho šetrnejšie ako to bolo napríklad pred 20 rokmi, stále platí, že najmä blond odfarbenie vlasom výrazne škodí. Hnedé tónovanie obsahuje menej látok, ktoré vlasy poškodzujú a s pridaným leskom a vyživujúcimi látkami dokonca dodáva vlasom objem a tiež zdravšiu štruktúru.

zväčšiť Herečka a modelka Nicola Peltz na akcii The... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nicola Peltz Herečka a modelka Nicola Peltz na akcii The Hollywood Reporter's Women in Entertainment Gala.

Topmodelka, moderátorka a podnikateľka Hailey Bieber patrí tiež do skupiny dám, ktoré sa od pôvodných plavých tónov postupne preniesli do sveta tmavšej a prirodzenejšej farebnosti vo vlasoch. Platí, podobne ako pri mnohých ďalších dámach, že jej skoncovanie s blond farbou sa nieslo v znamení skoncovania s bábikovským imidžom.

kráľovná Maxima Čítajte viac Takto ju svet hádam nikdy nevidel! Kráľovná Maxima v Tanzánii - žiaden mejkap, ani účes a z lietadla v ponožkách

Najprv tmavšie pramene v blond vlasoch a postupne stále tmavšie a tmavšie tóny na hlave dodali Bieberovej štýlový šmrnc a istú zrelosť. Hoci hnedé tóny môžu pôsobiť na niekoho fádne, pravdou je, že v spojení s dobrým strihom vlasov, ale tiež ukážkovým odevným stylingom či líčením, sú veľmi moderné a trendy. Spomenuté tri dámy, ale aj ďalších šesť celebrít, ktoré sa vrátili ku tmavej farbe vlasov, si pozrite v našej galérii.

VIDEO: Kráľovná Alžbeta II. – módna ikona

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #blond #Nicola Peltz #Hailey Bieber #Leni Klum #hnedá farba

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...