Jedna ako bábika, druhá Amazonka, temné pery aj úradnícky look - toto sú TOP líčenia z módnych cien

Kde inde sa odviazať, ak nie na vyhlásení módnych cien. V prípade líčenia to však neurobili mnohé dámy.

07.12.2022 10:30
Lily James Foto: ,
Herečka Lily James a jej pôvabné bábikovské líčenie.
debata

Samozrejme, neznamená to, že by sa pondelňajšia akcia, ktorá sa konala v Londýne neniesla v znamení očarujúcich dám a príťažlivo nalíčených a upravených hviezd. Nás zaujalo hneď niekoľko z nich – každá trochu inak.

Jourdan Dunn Čítajte viac OBRAZOM: Ufónka v tangách Rita Ora, sexy Barbie Elsa Hosk aj úchvatná Dunn - britské módne Oscary nesklamali

V skupine žien, ktoré sa rozhodli dať hlavnú reč prirodzenosti sa objavila napríklad herečka Elizabeth Debicki. Predstaviteľka princeznej Diany zo seriálu Koruna bola decentne oblečená a ešte decentnejšie nalíčená. Až to vyzeralo, že vlastne nič nestihla. Faktom ale je, že pleť má krásnu, svetlú a bezchybnú, prirodzené črty len vylepšené letmým dotykom maskary, púdra a lesku na perách.

Americká modelka a influencerka Olivia Culpo na...
Topmodelka Irina Shayk na vyhlásení cien...
+9Elizabeth Debicki a jej nahý mejkap na módnych...

V zozname líčení sa objavili tento rok aj dámy, ktoré vyzerali tak trošku ako živé bábiky. Základom v ich prípade bola jednoliata, žiarivá pokožka, v niektorých prípadoch ešte osviežená bronzerom. Dokonalé linky na očiach a plné zahustené mihalnice, ešte plnšie a výraznejšie pery s výrazným leskom, ktorý im dodával objem, alebo farbou, ktorá na ne upozorňovala. To bol prípad modelky Elsy Hoskovej či jej americkej kolegyne – influencerky Olivie Culpoovej.

zväčšiť Rita Ora pózuje fotografom. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Fashion Awards 22 Rita Ora pózuje fotografom.

Jeden z najextravagan­tnejších make-upov však v tento večer predvádzala speváčka Rita Ora. Na prvý pohľad sa zdalo byť všetko „zvyčajne pôvabné“. Pri pohľade zblízka sa však dali na tvári britskej hviezdy pozorovať rôzne atypické detaily, ktoré jej líčenie posúvali do hranice experimentov. Okrem zosvetleného obočia to boli aj protetické „nálepky“, ktoré dodávali nositeľke priam mimozemský dojem.

Violet Affleck, Jennifer Garner Čítajte viac Princezná Kate, ako ju svet nevidel, Stone ako harlekýn či americky oslnivá Garner s dcérou - tu sú TOP looky týždňa

V zozname nalíčených dám stojí určite za to spomenúť aj Ellie Bamberovú s temnými perami kontrastujúcimi s jej svetlou pokožkou či krásnu Lily Jamesovú alebo temnú, priam goticky grungeovú Irinu Shaykovú. Viac už v galérii. Nižšie si tiež pozrite galériu módnych kreácií z módneho galavečera.

Herečka Ellie Bamber na podujatí British...
Topmodelka Stella Maxwell.
+51Herečka Jodie Turner-Smith pózuje na British...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rita Ora #líčenie #Olivia Culpo #Elsa Hosk #Elizabeth Debicki #British Fashion Awards

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...