Interiér zdobený luxusom pod talianskou taktovkou? K slávnym menám sa pridáva aj Fendi

Domácnosť plná luxusu? Určite. Ale v prvom rade ozdobená dizajnovo prepracovaným doplnkami. Na trhu ich má už aj známa talianska značka.

02.12.2022 16:59
Kolekcia bytových doplnkov Fendi Foto:
Kolekcia bytových doplnkov Fendi, ktorá obsahuje porcelán, taniere, šálky, sviečky, podnosy či deky aj vankúše dopĺňa sortiment Fendi Casa.
debata

Reč je o ateliéri Fendi, ktorý pred pár dňami uviedol do predaja vlastnú líniu bytových doplnkov. Tá dopĺňa kolekciu Fendi Casa, ktorá je fajnšmekrom s tučnou peňaženkou už roky dobre známa vďaka svojim interiérovým produktom, nábytku a luxusným výrobkom z kože, kožušiny či vlny, kašmíru, mohéru a kožušiny.

Kolekcia bytových doplnkov Fendi, ktorá...
Kolekcia bytových doplnkov Fendi, ktorá...
+4Kolekcia bytových doplnkov Fendi, ktorá...

Pod kreatívnym vedením Silvie Venturini Fendi prináša kolekcia bytových doplnkov typické estetické kódy značky a, samozrejme, logá Fendi. Samozrejmosťou je potom najvyššie remeselné spracovanie – či už je reč o bytových textíliách, stolovom riade, dekoráciách a skle.

Kolekcia vyrobená z luxusných materiálov, ako je mäkká koža napa, porcelán Limoges a prírodné drevá, sa môže pochváliť neutrálnou paletou rezaných osviežujúcimi tónmi – žltá Fendi, penicilínová zelená a púdrová ružová – symbolizujúce tvorivého ducha odevného domu. Odtiene sú vyvážené v palete navrhnutej tak, aby zapadla do interiérového priestoru a vynikla v ňom, s textúrnymi prvkami a zlatými detailmi na mieru.

Kolekcia bytových doplnkov Fendi, ktorá... Foto: FENDI
Kolekcia bytových doplnkov Fendi Kolekcia bytových doplnkov Fendi, ktorá obsahuje porcelán, taniere, šálky, sviečky, kožené podnosy či deky aj vankúše dopĺňa sortiment Fendi Casa.

Značka pritom nie je jediná z tých v luxusnom segmente, ktorá má v ponuke už aj kúsky bytového dizajnu. Roky sa podobnými produktmi už pýši napríklad Versace, ktorý spolupracuje s firmou Rosenthal na výrobe porcelánu a tiež má v ponuke bytové doplnky, textílie a nábytok. Rovnako je v bytovom dekore doma aj francúzsky Hermés alebo talianska firma Dolce & Gabbana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fendi #bytové doplnky #dekor

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...