Dokonalá pleť v zime? Krásna Zendaya má zaručený recept, súčasťou sú tieto vitamíny

Patrí medzi najkrajšie herečky súčasnosti a celkom pochopiteľne je aj múzou módnych či kozmetických značiek. Keď však príde reč na kozmetickú starostlivosť, jednu vec krásna Zendaya nevynechá - bez ohľadu na to, s kým podpísala práve zmluvu.

04.12.2022 06:00
15 najlepších líčení a úprav, týždeň módy, Zendaya Foto: ,
Zendaya na prehliadke Valentino.
debata

Dvadsaťšesťročná hviezda filmov Duna či Spider-Man nedá dopustiť na kombináciu vitamínov v sérach, ktoré používa najmä v chladnejšej časti roka. Ako ju citoval nemecký portál magazínu Vogue, v jej zimnej výbave sa nachádza vždy sérum alebo pleťový olej s vysokým obsahom vitamínu E.

retinol, aplikácia, sérum, pleť, žena Čítajte viac Pokožke po lete pomôže poriadna dávka céčka! Krajšia, jasnejšia, zdravšia - taká bude vaša pleť

Už nejaký čas je známe, že práve vitamín E chráni bunky pred oxidačnými procesmi a stresom, podporuje udržanie vlhkosti v pokožke a kožu tiež upokojuje. Najmä v chladnejšom období roka, keď má koža tendenciu vysušovať sa pre časté striedanie externého a interiérového prostredia (s rozličnými teplotami), sa vitamín E javí ako ideálna voľba na zaradenie do dennej starostlivosti.

Produkt z dielne juhokórejskej značky Cremorlab...
Intenzívna výživa od Barnängen skombinovaná v...
+7Inlight Bio je hĺbkovo hydratačný balzam,...

Okrem vitamínu E sa Zendaya vraj pravidelne tiež utieka k produktom s obsahom vitamínu C. Tie rovnako pleti zabezpečujú hydratáciu, pôsobí proti starnutiu a majú antioxidačný účinok. Vitamín C podporuje v koži produkciu kyseliny hyalurónovej, ktorá zase pokožke prinavracia mladistvejší vzhľad a zjednotený farebný tón.

Čo je veľkým pozitívom pri sérach s vitamínovým obsahom, sú ľahké textúry, ktoré pokožku nezaťažia a tým pádom ju nemastia. Dokážu však udržať niekoľkohodinovú hydratáciu pleti.

Herečka Zendaya na zábere z októbra 2021 v...
Herečka Zendaya pózuje fotografom v kreácii od...
+12Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Balmain.
debata chyba

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...