Modelky ako moderné lolitky, na móle šaty ako pavučina aj luxusné tvídy: Chanel ovládol módou Miami!

Premiéru mala v máji v Monaku, no módnu prehliadku s kolekciou Cruise 2022/2023 priniesol slávny ateliér Chanel aj na americké pobrežie.

07.11.2022 06:00
Chanel Chanel Cruise 2022/23 Replica Show Foto: ,
Modelka na prehliadke Chanel Cruise 2022/23 Replica Show, ktorá sa konala na Miami Beach.
debata

Francúzska značka sa rozhodla odprezentovať svoju kolekciu na slávnej Miami Beach, na súkromnej pláži hotela Faena. Celá atmosféra, set, ale aj jednotlivé modely, v ktorých sa očarujúce modelky predchádzali po móle z drevených dosiek na smotanovom piesku, boli ako jedno veľké deja vu. V takejto podobe sa totiž prezentácia kolekcie konala ešte v máji tohto roka v monackom Monte Carle.

Bella Hadid Čítajte viac OBRAZOM: Biela neha, kabáty po zem či sieťovina aj prestrihy na bruchu - parížske trendy, ktoré musíte vidieť

Tentoraz pláž jedného z najbohatších európskych štátov vystriedalo Miami, pozvaní hostia (medzi nimi mnoho celebrít) sa však dočkali sľubovaného – luxusu z dielne Chanel. V rámci kolekcie, ktorú vytvorila kreatívna šéfka Virginie Viard, nechýbali povestné tvídové saká a komplety. Popri nohaviciach s manžetou okolo členku sa objavili rovné aj cigaretové strihy. Farebnosť bola veľmi nežná a dievčenská – jemné odtiene ružovej, pastely, biela, krémová, ktoré kontrastne a takpovediac chanelovsky doplnila čierna farba. Masívne zastúpenie sa dalo pozorovať pri používaní chanelovského loga v potlačiach.

Pharrell Williams s manželkou Helen Lasichanh a...
Modelky počas defilé na prehliadke Chanel...
+15Modelka na prehliadke Chanel Cruise 2022/23...

Popri tradične hutnejších materiáloch Chanel predstavil aj jemné šaty z hodvábu či šifónu a jemnej francúzskej čipky, ktoré v pobrežnom vetríku romanticky viali pri chôdzi modeliek. Veľký priestor dostali potom aj materiály s metalickými štruktúrami – či už pošívané drobnými flitrami alebo pretkávané trblietavými niťami.

zväčšiť Modelky na prehliadke Chanel Cruise 2022/23... Foto: SITA/AP, Lynne Sladky
Chanel Cruise 2022/23 Replica Show Modelky na prehliadke Chanel Cruise 2022/23 Replica Show, ktorá sa konala na Miami Beach.

Moderné, ženské, sexy, tak trošku párty, tak trochu beach-wear – v kolekcii Cruise, ktorá celkom pochopiteľne dostala podtitul Replica sa dalo nájsť naozaj všeličo a bolo jasné, že značka touto kolekciou sa snaží ešte viac rozšíriť svoju novú cieľovku – zástupkyne mladej generácie zo smotánky a skupiny dostatočne bohatých, ktorí si Chanel môžu dovoliť. Možno k nim nepatríte, ale pozrieť si jednotlivé looky môžete aspoň v našej galérii.

Video

VIDEO: Lily Rose Depp ako lolita na prehliadke Chanel Cruise Replica Show.

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Miami #Chanel #Cruise

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...