Líčenie slávnej topmodelky, ktoré by mala skúsiť každá žena! Stačí tak málo a budete oslnivá...

Patrí medzi najkrajšie, ale aj najžiadanejšie modelky súčasnosti a veľa na tom nezmenila ani jej materská dovolenka. Keď sa v stredu večer objavila krásna Karlie Kloss na cenách Innovators Awards v New Yorku, bolo jasné, prečo patrí stále medzi elitu.

04.11.2022 09:00
Karlie Kloss Foto: ,
Topmodelka Karlie Kloss na vyhlásení cien WSJ. Magazine 2022 Innovator Awards.
debata

Dlhonohá Američanka, ktorá sa kedysi venovala baletu, no neskôr presedlala na modeling, sa objavila na galavečere magazínu Wall Street Journal a na svojom vzhľade si dala záležať. Klossovej voľba padla na hodvábnu košeľovú blúzku a asymetrickú sukňu s plisé efektom od dizajnéra Petra Do.

Eiza Gonzalez Čítajte viac 11 TOP líčení z víkendového gala: Mexická kráska ako bábika, Beckhamova manželka bez obočia a táto 60-nička to vyhrala

Nebol to však len očarujúci a štýlový odev, v ktorom krásna Karlie zaujala. Pri pohľade na ňu sa zdalo, že jej pleť nemá jedinú chybičku a večerná úprava bola oslnivá rovnako ako bola prirodzená.

zväčšiť Topmodelka Karlie Kloss v kreácii Peter Do. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Karlie Kloss Topmodelka Karlie Kloss v kreácii Peter Do.

Tridsaťročná bývalá tvár značky Victoria's Secret si vždy dávala záležať na pleti – v tomto prípade, samozrejme, pomohol kvalitný mejkap, ktorý pokožku zjednotil. Čo zaujme okamžite, je však zdravý lesk, docielený pomocou jemne trblietavých čiastočiek v krycom kréme. K nim sa pridali potom bronzové očné tiene a tiež dotyk bronzera na líčkach – naozaj len veľmi jemný, dodávajúci koži zdravý, no takmer akoby nedotknutý nádych.

Modelka a herečka Amber Valetta v kreácii Saint...
Topmodelka Kate Moss prišla na vyhlásenie cien...
+12Topmodelka Karlie Kloss v kreácii Peter Do.

S čím sa vizážista určite vyhral však bolo obočie, husté, dokonalo upravené a s krásne tvarovanou klenbou tvorilo dominantu modelkinej tváre, ku ktorej sa potom pridával ešte matný rúž na perách. Všetko korunovali husté mihalnice, ktoré má Karlie Kloss prirodzené a vďačí za ne genetike, ale aj pravidelnej starostlivosti pomocou vyživujúceho séra na mihalnice a obočie.

VIDEO: Ako správne upraviť a vytvarovať obočie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #líčenie #Karlie Kloss

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...