Flitre aj výšivky, neoprén aj koža - ak nosíte sukne, nech to nie je nuda! Hviezdy inšpirujú!

Dámska sukňa môže mať rôzne podoby. Hoci zvyčajne siahneme po triezvejších a decentnejších modeloch, práve sukňa môže byť priestorom na trochu odvahy a módneho experimentu.

02.11.2022 00:00
Lily Allen Foto:
Speváčka Lily Allen na prehliadke FENDI k 25. výročiu kabelky Fendi Baguette. V sukni, ktorá kombinuje kožu a šifón.
debata

Dôkazom sú aj známe hviezdne tváre, či už je reč o herečkách, speváčkach alebo influencerkách, ktoré súčasť dámskej garderóby implementovali do svojho šatníka v neortodoxnej podobe. Namiesto klasického tubového strihu a zvyčajne jednoduchého materiálového vyhotovenia, sa posledné týždne a mesiace stále viac a viac objavujú na verejnosti sukne, ktoré sú samy osebe výrazným odevným kusom.

Diane Kruger Čítajte viac Čobejová, Katie Holmes či kráska z kniežacej rodiny! Všetky milujú tento trend.... A čo vy?

Postaralo sa o to niekoľko značiek – od Fendi cez Pradu až po Dior či Chanel a Louis Vuitton. Jednotlivé kreácie, ktoré firmy predstavili v rámci prehliadok, sa niesli v znamení zdobnosti, materiálovej variabilnosti či dekonštruovaného strihu.

Influencerka Ivana Antal na akcii Fashion LIVE!...
Nicky Hilton Rothschild na prehliadke Michael...
+13Aj speváčka Lily Allen sa prišla pozrieť na...

Veľkým trendom sa stal šifón spoločne s jemnými volánikmi na švoch a rovnako jeho kombinácia s kožou (Lily Allen). Zaujali tiež napríklad flitrované štruktúry, ktoré sa ukážkovo kombinujú v rámci večernej koktejlovej garderóby, ale zároveň sa dajú nosiť aj počas dňa a do práce – ako zaujímavá alternatíva biznis garderóby či mladistvého streetwearu (napríklad s voľnými mikinami).

Influencerka Ivana Antal na akcii Fashion LIVE!... Foto: Ján Zemiar
Ivana Antal Influencerka Ivana Antal na akcii Fashion LIVE! 2022.

Z materiálov sa ku slovu dostal tiež neoprén, prípadne jemná a dokonale vypracovaná koža. Prvý drží tvar a vytvára tak veľmi dôraznú a precíznu siluetu nositeľky (herečka Shay Mitchell), druhý môže plniť rovnakú funkciu, prípadne dokonale obkresľovať krivky. A, samozrejme, nechýba ani ľúbivá a romantická čipka, ktorá sa zase kombinuje s mäkkými úpletmi a materiálmi ako mohér, vlna či kašmír (Nicky Hilton).

Hana Vagnerová Čítajte viac Zamilovaná Vagnerová sa zvŕtala ako víla okolo fešného priateľa. Nevšimla si, že... toto odhalila priehľadná róba!

Medzi hviezdami, ktoré podľahli sukňovému trendu, sa okrem už vyššie spomenutých objavili aj herečka Lashana Lynch (v riasenej a asymetrickej kreácii Prada) či celebritná dcéra Paris Jackson (v trblietavej minisukni áčkového strihu Giambattista Valli), ale tiež Slovenky Jana Kovalčíková (herečka) a Ivana Antal (influencerka). Všetky nájdete v našej galérii, veríme, že ich prístup k voľbe sukní inšpiruje. Rozhodne nie je nudný…

VIDEO: Pozrite sa s nami na najkrajšie kráľovské róby

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #koza #trend #sukňa #inšpirácia #dĺžka #celebrity #flitre #strih #neoprén

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...