Dramatická Jana Kirschner, odvážna Pallová aj oslnivá Hurajová: Aká bola móda celebrít na Holubcovej prehliadke?

Koncentrácia domácich celebrít, najmä tých, ktoré žijú módnym dianím, bola poriadne vysoká počas uplynulého víkendu v priestoroch bratislavskej Kunsthalle. Dôvodom bola premiéra novej kolekcie dizajnéra Marcela Holubca W.

26.10.2022 16:00
Jana Kirschner Foto:
Speváčka Jana Kirschner sa postarala o hudobný sprievod, ale predviedla sa aj v jednej z kreácií Marcela Holubca (na snímke spolu).
debata

Na pozvánkach pred samotným podujatím stálo „Holubec Signature“ a zdá sa, že pozvaní si to vysvetlili celkom jasne. Prevládala čierna farba – konieckoncov, veľmi tematicky. Aj samotná kolekcia pod názvom Charactére, o ktorej prinesieme samostatný materiál ešte v najbližších dňoch, bola výlučne čierna. Čierna však môže mať mnoho podôb a potvrdili to aj prítomné dámy a páni, ktorí sa v sobotu na módnej prehliadke zúčastnili.

zväčšiť Speváčka Jana Kirschner sa postarala o hudobný... Foto: Ján Zemiar
Jana Kirschner Speváčka Jana Kirschner sa postarala o hudobný sprievod, ale predviedla sa aj v jednej z kreácií večera.

Spomedzi známych tvárí určite zaujala Jana Kirschner. Speváčka sa postarala o hudobný sprievod a počas večera vymenila dve kreácie. Prvá bola modelom priamo v rámci šou – dlhý plášť s jemným flitrovaným dezénom našívaným na tylovom podklade pôsobil snovo, no vďaka čiernemu farebnému tónu aj dramaticky. Neskôr Jana vkĺzla do košeľovej blúzky, ktorú doplnil čierny spodný diel. V tomto prípade už pôsobila mladistvejšie a celkový dojem prinášal atmosféru moderného street-wearu.

Dizajnér Marcel Holubec (v strede) a spolu s...
Herečka Zuzana Kocúriková.
+30Dizajnér Marcel Holubec s grafickou dizajnérkou...

Na podujatí nechýbala slovenská topmodelka Michaela Kocianová, ktorá volila kombináciu masívnejšie strihaného saka s výraznými ramenami, ktoré doplnila rolákom a plisovanou sukňou v dĺžke midi. Moderné poňatie mestskej garderóby osviežovala kabelka Chanel a členkové čižmičky s vyrolovanými ponožkami.

Diane Kruger Čítajte viac Ani vy nepatríte k fanúšičkám voľných oversized strihov? Tento trend vás nadchne, pozrite sa...

Garderóba viacerých dám pôsobila v tento večer triezvejšie a pragmaticky. Namiesto koktejlových šiat volili mnohé z nich spojenie nohavíc a saka. Čierna farba prevládala v úpletoch či už spomenutých košeľových blúzkach. Vynímala sa medzi nimi napríklad herečka Lucia Hurajová, ktorej voľba (hoci nohavicová) mala veľmi efektný večerný charakter. Postarala sa o to najmä vrchná časť s efektne tvarovanými rukávmi a mierne odhaleným živôtikom, v ktorom sa výrazne ligotala masívna reťaz. Look doplnila kabelkou Louis Vuitton.

zväčšiť Herečka Lucia Hurajová na prehliadke Marcela... Foto: Ján Zemiar
Lucia Hurajová Herečka Lucia Hurajová na prehliadke Marcela Holubca W., ktorá sa konala v bratislavskej Kunsthalle.

Zvodný efektný detail odhalených ramien využila na svojich čiernych šatách štylistka Zuzana Kanisová, ktorej voľba sa vymykala práve uvedenej prevahe čiernych „biznis“ lookov. Koža patrila tiež medzi výrazné prvky oblečenia prítomných dám – jeden z modelov od Marcela Holubca – príťažlivé kožené minišaty s vloženým detailom plisé sukne predviedla podnikateľka Silvia Kušnírová a v koženej bunde s odnímateľnými rukávmi počas celého večera pózovala aj modelka a moderátorka Sasha Gachulincová. V jej prípade išlo o kreáciu priamo z prehliadky, ktorá mala v tento večer premiéru.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na... Foto: Ján Zemiar
Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na prehliadke Marcela Holubca W., ktorá sa konala v bratislavskej Kunsthalle.

Na Holubcovu tvorbu stavila aj lekárka Alena Pallová, ktorá patrila do minority pozvaných – voliacich inú ako čiernu farbu odevu. V jej prípade išlo o sivé šaty s potlačou kovových poklopov s do oblúka zvýraznenými ramenami – jedným z charakteris­tických prvkov ostatnej kolekcie Concréte, ktorá mala premiéru na jar tohto roka. Pallová sa nezľakla ani zmeny vizáže a úpravy účesu.

zväčšiť Lekárka Alena Pallová sa objavila v kreácii z... Foto: Ján Zemiar
Alena Pallová Lekárka Alena Pallová sa objavila v kreácii z kolekcie Concréte.

Hosťami prehliadky boli aj ďalšie známe dámy ako herečka Zuzana Kocúriková, fotografka Mária Švarbová, spisovateľka Tamara Šimončík-Heribanová, či influencerka a Holubcova bývalá priateľka Ema Müllerová, no aj mnohí ďalší – dámy aj páni (baletný sólista Adrián Szelle, hudobník Jonatán Pastirčák či choreograf a tanečník viedenského štátneho baletu Martin Winter). Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Jana Kirschner #Marcel Holubec #Alena Pallová #Lucia Hurajová #Zuzana Kanisová

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...