Luxusné kabelky za tisíce eur? Pre známe Slovenky povinná výbava! Čo nosí Pallová, Alagič či Tkáčová?

Keď príde reč na luxusné doplnky, slovenské celebrity v ničom nezaostávajú za tými zahraničnými. Vidieť to napríklad aj na kabelkách.

19.10.2022 00:00
Iveta Tkáčová Foto:
Mojiteľka tanečnej školy Iveta Tkáčová s luxusnou kabelkou z limitovanej edície Louis Vuitton.
debata (2)

Na nedávnej akcii Fashion LIVE!, módnom maratóne prehliadok slovenských dizajnérov, sa objavilo množstvo domácich osobností slovenského šoubiznisu. Najmä ich nežnejšia časť, mnohé dámy sa snažili zaujať svojou módnou výbavou. Je vlastne paradoxné, že len málo z nich stavilo na slovenský módny dizajn – v prípade kabeliek potom bola akcia prehliadkou luxusných modelov a kultových edícií kabeliek od tých najznámejších zahraničných výrobcov.

Mojiteľka tanečnej školy Iveta Tkáčová s...
Lekárka a majiteľka kliniky krásy Alena Pallová...
+15Kabelka Fendigraphy z dielne značky Fendi,...

Medzi kultové značky, ktoré dobre pozná (a po ktorých veľakrát túži) aj bežná Slovenka, patrí napríklad Chanel, Louis Vuitton či Dior. Ide zvyčajne o modely, ktorých cena štartuje na tisíckach eur – ak ide o kabelku z druhej ruky (čo v prípade známych žien tiež nemožno vylúčiť), môže sa cena znížiť o pár stoviek.

zväčšiť Moderátorka Jasmina Alagič sa často predvádza s... Foto: Ján Zemiar/Fashion LIVE!
Jasmina Alagič Moderátorka Jasmina Alagič sa často predvádza s mini-kabelkou z dielne značky Jacquemus.

Dámy ako Iveta Tkáčová či Alena Pallová však nakupujú priamo v luxusných butikoch a rozhodne to nie sú malé sumy, ktoré sú za doplnky ochotné utratiť. Obe spomenuté nechýbali ani módnom maratóne Fashion LIVE – prvá s limitovanou edíciou z dielne Louis Vuitton, druhá zase s kabelkou z najnovšej kolekcie Fendi.

Fashion Fendi, Linda Evangelista Čítajte viac Aplauz a dojatie - New York tlieskal návratu Lindy Evangelisty na mólo! Vrátila sa aj so slávnou kabelkou

Popularitu značky Chanel potvrdila napríklad Eva Rezešová s kabelkou výraznejšej veľkosti, ale tiež bývalá misska a modelka Romana Škamlová. Na Dior stavila moderátorka Dominika Ducová a klasika od Bottega Veneta sprevádzala fotografku Petru Ficovú. Obľúbený Louis Vuitton zase patrí do výbavy Natálie Selvekovej – mimochodom jej doplnok Petite Malle (doslova malý kufrík) sa radí aj medzi najdrahšie kúsky v zozname vyššie uvedených žien.

zväčšiť Majiteľka kliniky krásy Natália Selveková s... Foto: Ján Zemiar/Fashion LIVE!
Natália Selveková Majiteľka kliniky krásy Natália Selveková s kabelkou z dielne francúzskej značky Louis Vuitton - modelom Petite Malle.

Ak si niekto myslel, že v zozname tentoraz absentovala populárna značka Hermés, ktorej kultové produkty ako Kelly Bag a Birkin Bag patria medzi najpredávanejšie vo svete vôbec, tiež sa bude mýliť. Model Mini Kelly Bag v špeciálnom vyhotovení z krokodílej kože predviedla tenistka Dominika Cibulková.

Tá je tiež známa ako majiteľka niekoľkých kusov kabelky Birkin (časť z jej zbierky jej v minulosti ukradli), ktorá je zároveň považovaná aj za akýsi kabelkový „svätý grál“, hoci jej status sa rokmi trochu znevážil aj príliš častým prezentovaním sa v rukách celebrít. Stále však patrí medzi najdrahšie kabelky na svete a jej limitované edície zase medzi najdrahšie vydražené kabelky v histórii – viac môžete čítať aj tu.

VIDEO: Chcete poznať najhoršie módne trendy? Toto sú vraj oni, ale možno… ani nie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #Kabelka #Alena Pallová #Jasmína Alagič #Natália Selveková

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...