Súboj v tónoch magenty? Alagičovú a Klamovú z Nemocnice dobiehala Zuzana Vačková

Nedávna párty televízie JOJ mala jasne stanovený dress-code. Tóny fialovej, ružovej a magentovej farby zaplnili priestory aj vďaka známym dámam.

17.10.2022 13:00
Jasmina Alagič Vrbovská Foto:
Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská.
debata

Na akcii minulý týždeň sa ich zišlo niekoľko, pričom v zozname tých, ktoré sa rozhodli (ne)ignorovať želanie hostiteľa a prišli v zadanej farbe, sa objavili aj herečka Zuzana Vačková, moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská a herečka a modelka Diana Klamová.

Katarína Jesenská Čítajte viac Vačková, Čobejová či Jesenská - známe slovenské 50-ničky žiarili na letnej párty: Pozor, sú prudko inšpirujúce!

V pomyselnom súboji štýlu bude mať asi každá/každý z vás (našich čitateľov) svoju vlastnú víťazku – nás zaujala najviac práve herečka Zuzana Vačková. Narozdiel od väčšiny ostatných dám sa nepustila cestou výrazných a sýtych tónov fuksiovej či magenty, ale vybrali si kombináciu modrého topu so sýtou fialovou na nohaviciach. Trochu otrocké ladenie s topánkami si mohla odpustiť – to je, bohužiaľ, detail, ktorý nie a nie vykynožiť z mysle slovenských žien pri kombinovaní. V prospech Vačkovej však hrá tentoraz, že možno len chcela zostať v dress-code nálade. Výsledok môže inšpirovať nejednu jej rovesníčku, ale aj mladšie dámy.

zväčšiť Herečka Zuzana Vačková. Foto: Profimedia
Zuzana Vačková Herečka Zuzana Vačková.

Moderátorka Jasmina Alagič bola vidieť doďaleka. Jej kombinácia saka a širších nohavíc v sýtej magentovej farbe, ktorú doplnil modrý top nad pupok, pôsobila sviežo, dievčensky a uvoľnene. Biele tenisky sa javili ako dobrá voľba, kabelka v tvare srdiečka v zásade tiež – hoci možno práve kvôli nej už dostal celkový styling akoby infantilno-cukríkový nádych.

zväčšiť Herečka a modelka Diana Klamová. Foto: Profimedia
Diana Klamová Herečka a modelka Diana Klamová.

Odvaha nechýbala herečke a modelke Diane Klamovej, ktorú diváci poznajú z hitu Nemocnica. Stávka na overal so zamatovo-velúrovou textúrou a prestrihom na bruchu mal slušne našliapnuté – kombinácia s basketbalovými teniskami a účesom a ĺa moderátorka Smotánky sa však akosi navzájom bila. Z tohto súboja víťazne vyšiel Klamovej úsmev, pôvab a dobrá nálada. Viac si z jojkárskej párty pozrite aj v našom videu.

Video
Kristína Tormová na JOJ play párty.
Jasmina Alagič Vrbovská na JOJ play párty.
+9Zuzana Vačková na JOJ play párty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Vačková #TV JOJ #Jasmina Alagič Vrbovská #Diana Klamová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....