Inšpirácia na líčenie pre moderné nomádky: Armani radí trošku farby do líčok, jas pleti aj biele tiene

Nielen nové trendy v móde, ale aj inšpirácie v líčení a úprave pleti sú pravidelne prezentované na týždňoch módy. Jeden z pôvabných predstavil pred pár týždňami aj dizajnér Giorgio Armani v rámci prezentácie svojej kolekcie pre líniu Emporio Armani.

12.10.2022 17:05
Emporio Armani, líčenie Foto:
Modelky a ich líčenie na prehliadke Emporio Armani. O líčenie sa postarala vizážistka Linda Cantello, inšpiráciou bol život na cestách a jemu prispôsobené jemné líčenie modeliek.
debata

Ku luxusným kúskom odevov, ktoré inšpirovali moderné nomádstvo, vzniklo aj jemné, no zároveň neprehliadnuteľné líčenie, ktoré vychádzalo práve z potrieb súčasnej ženy na cestách. Svetoznáma make-up artistka a ambasádorka značky Giorgio Armani Cosmetics podčiarkla, že v líčení stačí ženám často naozaj len pár produktov a dôraz na jednoduchosť – s výsledkom, ktorý pôsobí sviežo, zdravo a mladistvo.

Modelky a ich líčenie na prehliadke Emporio...
Modelky a ich líčenie na prehliadke Emporio...
+4Modelky a ich líčenie na prehliadke Emporio...

„Stačí vám pár vecí – biele tiene a tužka na rozjasnenie očí po dlhom lete, lícenka a balzam na pery, ktoré dodajú sviežosť a farbu a priehľadný rozjasňovač, s ktorým vám bude lichotiť aj slniečko,“ uviedla pre médiá Cantello.

Herečka Sydney Sweeney. Čítajte viac Oranžové tóny na perách, anjelska čistota aj retro glamour: 12 najlepších líčení z EMMY

Výsledok je však vždy najlepšie vidieť namiesto toho, aby ste o ňom len čítali. Na pleti modeliek sa uplatnila práve spomenutá sviežosť, jemný farebný nádych v líčkach, ale tiež výraznejšie nalíčené viečka, na podklade ktorých sa kombinovala biela farba s tónmi ružovej a okrovej.

Pri perách je jasne vidieť, že základom bol dôraz na prirodzenosť a svieže odlesky dodával pleti práve rozjasňovač, ktorý bol nanesený najmä na lícnych kostiach, aby tvár zároveň jemne kontúroval. Viac inšpirácie na líčenie si pozrite v našej galérii vyššie. Trendy z milánskeho a parížskeho týždňa módy nájdete v galériách dolu.

Zábery z novej kolekcie Chanel, sezóna Jar/Leto...
Zábery z novej kolekcie Chanel, sezóna Jar/Leto...
+24Zábery z novej kolekcie Chanel, sezóna Jar/Leto...
Ukážky z kolekcie značky Bally, sezóna Jar/Leto...
Ukážky z kolekcie značky Benneton, sezóna...
+27Ukážky z kolekcie značky Bottega Veneta, sezóna...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #líčenie #pleť #pery #prirodzenosť #Emporio Armani #Linda Cantello

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...