Majú päťdesiat plus a sú kráľovné štýlu! Slávne ženy ovládli Paríž - vieme aj, kto vládne rebríčku najsexi dám

Nedávne parížske prehliadky boli lákadlom pre stovky celebrít z celého sveta. V záplave mladej generácie influenceriek a hviezdičiek však vynikali aj zrelšie dámy.

13.10.2022 13:30
Monica Bellucci Foto: ,
Herečka Monica Bellucci na prehliadke dizajnéra Elieho Saaba.
debata

Módne prehliadky prilákali svetoznáme tváre modelingu, hudby či filmové legendy, ktoré už majú za sebou niekoľko dekád kariéry. Ani tie sa však nepodpísali na tom, ako štýlovo a príťažlivo dokážu jednotlivé herečky, speváčky či modelky vyzerať.

Dara Rolins Čítajte viac Dara Rolins: Päťdesiatka? Nemám ostych priznať sa k nej, ale zbrzdiť tiež nemám v pláne

Päťdesiatka je často označovaná ako akýsi zlomový bod – vek, keď sa život ženy definitívne zmení. V nejakom zmysle to určite platí – pri pohľade na dámy v prvých radoch parížskych prehliadok však len sotva máte pocit, že by sa mali na niečo sťažovať.

Herečka Jennifer Connelly (51) na prehliadke...
Modelka a speváčka Carla Bruni na prehliadke...
+3Speváčka a herečka Janet Jackson (56) na...

Talianska diva Monica Bellucci (58), americká speváčka Janet Jackson (56) či oscarová hviezda Jennifer Connelly (51) – všetky menované boli ukážkovým snúbením štýlu, šarmu a zrelej krásy. Pozornosť na seba strhli tiež dámy ako Naomi Campbell (52) alebo Erykah Badu (51) či bývalá prvá dáma Francúzska – speváčka, modelka a filantropka Carla Bruni (54).

zväčšiť Speváčka a herečka Janet Jackson (56) na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Janet Jackson Speváčka a herečka Janet Jackson (56) na prehliadke Thom Browne v Paríži.

Hoci svetoznáme značky ako Chanel, Louis Vuitton alebo Valentino pracujú posledné roky s novou generáciou influencerov a mladučkých hviezd, ktoré sa zrodili v digitálnom svete sociálnych sietí či v nových televíznych projektoch, ani jedna z nich neodmietne ani veľké hviezdy a dámy, ktoré už majú čo to za sebou. Nielen krása, ale aj talent, početné kariérne úspechy, skúsenosti a šarm, ktorý sa rokmi ešte zvýrazňuje. Všetky vyššie spomenuté sú skvelými príkladmi.

Kate Moss Čítajte viac OBRAZOM: Miláno ovládla móda na budúci rok! Veľa odhalenej pokožky, neónové farby a majstrovstvo, ktoré vyrazí dych

A, samozrejme, keď príde reč na sexepíl, v kategórii päťdesiat plus by sa našli tisícky žien (známych aj neznámych), ktoré ho majú na rozdávanie. V našom rebríčku si pozrite TOP 5 najzvodnejších hviezd po 50-ke. V galérii zase parížske štýlové ikony.

VIDEO: Najzvodnejšie herečky po 50-tke

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #prehliadka #Monica Bellucci #Paríž #Päťdesiat #Janet Jackson

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...