Nesmrteľná čierna hrala na gala Clooneyovcov prím! Volila ju Crawford, Lipa, Barrymore a ďalšie

Obzrite si čierne róby, v ktorých dámy zažiarili na prestížnom gala manželov Clooneyovcov a hlasujte za naj model večera!

01.10.2022 13:00
Collage Maker-30-Sep-2022-10.13-AM Foto:
Zľava: Cindy Crawford, Jodie Turner-Smith a Dua Lipa na gala podujatí Clooneyovcov.
debata

George Clooney (61) a jeho manželka Amal Clooney (44) boli hostiteľmi prvého ročníka cien „Albie Awards“, ktoré sa konalo pod hlavičkou ich nadácie v New Yorku. Pozvanie na prestížne podujatie prijalo mnoho slávnych tvárí, na červenom koberci sa striedali naozaj áčkové hviezdy.

zväčšiť Amal Clooney a George Clooney boli hviezdami... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Amal Clooney a George Clooney Amal Clooney a George Clooney boli hviezdami večera Clooneyho nadácie. Amal mala na sebe kreáciu Atelier Versace.

Zatiaľ, čo Amal Clooney zvolila zlato-striebornú róbu z dielne Atelier Versace, v ktorej zabodovala na plnej čiare, šaty mnohých pozvaných hviezd sa niesli v tmavých tónoch. Na čiernu stavili herečky Jodie Turner-Smith, Drew Barrymore, Julianna Margulies, ale aj modelka Cindy Crawford či speváčka Dua Lipa.

zväčšiť Zľava: Julianna Margulies, Camila Morrone a... Foto: SITA/AP
Collage Maker-30-Sep-2022-10.19-AM Zľava: Julianna Margulies, Camila Morrone a Drew Barrymore na gala podujatí Clooneyovcov.

Vizuálne výnimočný model predviedla Jodie Turner-Smith, ktorá stavila na veľkolepé šaty Christian Siriano. Priehľadné materiál jej doslova obalil telo do polovice stehien, sukňu tvorili masívne volány čiernej a béžovej farby.

Právnička Amal Clooney prišla na podujatie...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Christian...
+17Herečka a moderátorka Drew Barrymore prišla v...

Cindy Crawford predviedla svoju rozprávkovú postavu v lesklých saténových čiernych šatách, ktoré jej odhaľovali ramená a lemovali siluetu. Modelka Camila Morrone, ktorej sa pred časom rozpadol vzťah s Leonardom DiCapriom, stavila na model z celkom iného súdka ako predošlé dámy a volila čierny nohavicový kostým Burberry. Na čiernu stavila aj herečka Drew Barrymore, ktorá prišla odetá v modeli Brandon Maxwell, speváčka Dua Lipa na galavečer Clooneyovcov volila značku Versace.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...