Inflácia a nafúknuté ceny? Moschino nafúklo novú kolekciu! Prilákala aj veteránky modelingu

V pestrom programe milánskeho týždňa módy sa vo štvrtok večer predstavila aj značka Moschino s novou kolekciou. Jej estetika, ktorá sa vždy hrala s rozmanitými originálnymi vplyvmi a detailmi, tentoraz prilákala známe (hoci dnes už bývalé) supermodelky.

23.09.2022 09:04
Moschino - sezóna Jar/Leto 2023 Foto: ,
Modelka v jednej z kreácii novej kolekcie značky Moschino - sezóna Jar/Leto 2023.
debata

Nemka Heidi Klum a Brazílčanka Alessandra Ambrosio, obe stále krásne dámy, patrili v minulosti medzi najžiadanejšie a aj najlepšie platené modelky planéty. Vďaka ženským tvarom ich s obľubou vyhľadávali najmä značky prezentujúce plavkové kolekcie či spodnú bielizeň – asi neprekvapí, že obe dámy boli aj „anjelikmi“ amerického výrobcu bielizne Victoria's Secret. Dnes sa obe stále čiastočne venujú modelingu, no ten ustúpil do úzadia iným podnikateľským či celebritným aktivitám.

Celebritné publikum nechýbalo na prehliadke...
Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum...
+9Modelka Alessandra Ambrosio na prehliadke...

Jednou z nich je aj účasť na módnych prehliadkach. Moschino, ktoré pozvalo známe krásky (a spoločne s nimi aj taliansku influencerku Chiaru Ferragniovú), tentoraz ponúklo šou s výraznou „plážovou“ inšpiráciou. Všetky odevy, či už išlo o večerné šaty, sukňové kostýmy alebo plavky totiž zdobili nafukovacie prvky – najprv drobné srdiečka, lemy na golieroch či rukávoch, neskôr kolieska a rukáviky, no následne to boli aj nafukovacie kolesá, jednorožce, labute či delfíny.

zväčšiť Modelka v jednej z kreácii novej kolekcie... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Moschino - sezóna Jar/Leto 2023 Modelka v jednej z kreácii novej kolekcie značky Moschino - sezóna Jar/Leto 2023.

Dizajnér Jeremy Scott, ktorý stojí za tvorbou značky Moschino, však vysvetlil, že jeho zámer použiť nafukovacie prvky v odevoch, bol celkom jasný. „Občas máme všetci pocit, že sa topíme. Poznáte ho vy, poznám ho ja. Ale nech sa už deje čokoľvek, vždy je dôvod na trochu radosti,“ citoval ho portál Vogue.com.

Emily Carey 01 Čítajte viac Hviezda Rodu draka na nepoznanie! Dobový kostým nahradil luxus. Prišla aj najslávnejšia Talianka z Instagramu

Scott tiež poznamenal, že celý svet momentálne prežíva infláciu a obrovské „nafukovanie“ cien, aj preto ho vraj chcel tlmočiť vo svojej kolekcii. Či sa mu to podarilo, pozrite sa sami v galérii, alebo vo videu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Alessandra Ambrosio #kolekcia #Moschino #jar/Leto 2023

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...