Biela verzus čierna, luxus kontra dostupná móda! Úchvatná Margot Robbie je módna ikona, tu je dôkaz

Opäť je okolo nej rušno. Herečka Margot Robbie propaguje nový film a potvrdzuje to, čo sme tušili už dávnejšie. Bez váhania ju možno nazvať módnou ikonou súčasnosti.

23.09.2022 06:00
debata
zväčšiť Margot Robbie v kreácii Celine na premiére v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Margot Robbie Margot Robbie v kreácii Celine na premiére v Londýne.

Austrálska rodáčka a niekdajšia hviezda seriálu Susedia v rodnej krajine sa od svojho veľkého debutu v Hollywoode (vo filme Vlk z Wall Street) vypracovala medzi najžiadanejšie hviezdy súčasnosti. Na konte má už dve oscarové nominácie a výpočet skutočne zaujímavých projektov rozličného žánru. K tým posledným patrí aj dobová akčno-kriminálna komédia Amsterdam, s ktorou sa už Robbie objavila na premiérach v New Yorku či v Londýne.

Herečka Margot Robbie v roku 2013 v kreácii...
Herečka Margot Robbie v roku 2018.
+13Herečka Margot Robbie v roku 2018 v šatách so...

Aj vďaka tomu má verejnosť opäť možnosť sledovať osobný štýl očarujúcej plavovlásky, ktorej príroda nadelila do vienka naozaj výnimočnú fyzickú krásu a preddispozície. Čo sa odievania týka, mnohé značky by sa doslova pobili, aby mohli Robbieovú obliekať – víťazom sa však stal francúzsky módny dom Chanel, s ktorým blondínka podpísala zmluvu aj ako ambasádorka jednej z jeho vôní. Výsledkom však je, že práve kreácie z ateliéru Chanel nosí najčastejšie.

zväčšiť Herečka Margot Robbie v nohavicovom kostýme z... Foto: Splash News via MANGO
Margot Robbie HR1 Herečka Margot Robbie v nohavicovom kostýme z dielne značky Mango.

Posledné týždne sú ale tiež potvrdením toho, že nemusí ísť len o luxusné kúsky za tisíce eur, v ktorých môže žena vyzerať pôvabne. Robbieovej voľba iba pred pár dňami padla napríklad aj na trojdielny sivý dámsky nohavicový kostým. Pôvod? Španielska značka Mango, ktorej kúsky si môže dovoliť aj bežná žena.

Penelope Cruz Čítajte viac Najzvodnejšia ofina, akú môžete skúsiť, či máte 20 alebo 50? Inšpiráciu ponúka španielska diva

Aktuálne sa štýl hrdinky filmu Amsterdam pohybuje v mantineloch triezvejšej a základnej farebnosti. Po bielej kreácii z čipky od Chanel sa objavila napríklad v čiernom modeli s pelerínovým pláštikom od Celine a už spomenutom sivom kostýme Mango. V talk-šou Jimmyho Fallona zase krásna Robbie ukázala aj to, že sú jej blízke intenzívnejšie farby, vzory či napríklad experimenty so štýlom a retro vplyvmi. Obliekla si model bodkovaných modrých šiat s výrazným golierom od dizajnérky Alessandry Rich.

zväčšiť Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Margot Robbie v kreácii Chanel Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel na premiére filmu Amsterdam.

V našej galérii vyššie nájdete obrázkový prehľad štýlu austrálskej herečky nielen za posledné mesiace, ale tiež za posledné roky. Nech sa páči, inšpirácie je tam dostatok. Dolu – galéria z londýnskej premiéry filmu Amsterdam.

Zľava: Herec Rami Malek, fherečky Andrea...
Margot Robbie na slávnostnej premiére filmu...
+3Margot Robbie v kreácii Celine na premiére v...
debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Chanel #Mango #Margot Robbie #štýl #Céline

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...