Binoche, Moore či mladá pani Beckham: všetky nosia... Pánske prvky v dámskom šatníku! Inšpirujte sa

Prečo by ženy mali byť "odsúdené" len na ľúbivé a na pohľad ženské odevy? S módou sa treba hrať a pokojne to môže byť aj na pánsku nôtu.

19.09.2022 00:00
Nicole Peltz Beckham Foto: ,
Herečka Nicole Peltz Beckham v pánskom nohavicovom kostýme Dior Men.
debata

Azda základným prvkom v tomto prípade sú nohavice. Ak vezmeme do úvahy nohavicový kostým – jeho pôvodná idea sa odvinula práve z inšpirácie mužským oblekom a pánskym štýlom. Okolo nej sa často točia aj ďalšie prvky a jednotlivé kusy odevov, ktorých „maskulínny“ nádych môžu potom ešte umocniť zvolené doplnky – v podobe topánok, opaskov či napríklad šperkov (či ich absencie).

Dámske tenisky Zara, predávajú sa za 25,95 eura. Čítajte viac Platforma, výrazná päta alebo špička - skrátka nová silueta! 12 tenisiek, ktorými ovládnete jeseň

Štýl mnohých dám je v tomto prípade ležérny, prípadne mixuje išpiráciu pánskou módou s rafinovanými detailmi módy dámskej. Stačí sa pozrieť na Nicolu Peltz-Beckhamovú, ktorá pred časom stavila na pánsky oblek z kolekcie Dior Men. Jeho spojenie s lodičkami s výraznou špičkou a s kabelkou však vytvorilo ukážkový styling „v pánskej inšpirácii“.

Herečka Juliette Binoche na filmovom festivale...
Modelka a herečka Suki Waterhouse na prehliadke...
+5Herečka Nicole Peltz Beckham v pánskom...

Herečka Juliette Binoche, ktorá nedávno navštívila filmový festival v Španielsku, zašla ďalej, keď si ku vlnenému obleku obula masívnejšie topánky na plochej podrážke označované aj ako „chelsea boots“. Inšpirácia mužským komfortom a eleganciou bola nepopierateľná. Binoche však všetko vyvážila svojím vlastným šarmom a, samozrejme, aj krásou.

zväčšiť Herečka Juliette Binoche na filmovom festivale... Foto: SITA/AP, Alvaro Barrientos
Juliette Binoche Herečka Juliette Binoche na filmovom festivale San Sebastian.

Ak túžite trochu sa pohrať s náladou vášho odevu a zapojiť do stylingu pánske prvky, obe uvedené dámy sú vhodnou inšpiráciou. V našej galérii ich však nájdete viac. A tiež napríklad poukázanie na detaily saka so širokými chlopňami a v oversized veľkosti či širších nohavíc, prípadne zapojenie pánskych košieľ. Nech sa páči, vstúpte do takzvaného „men's world“ (mužského sveta).

VIDEO: Toto sú najdrahšie svadobné šaty na svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Julianne Moore #trend #Juliette Binoche #pánska móda

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...