Oranžové tóny na perách, anjelska čistota aj retro glamour: 12 najlepších líčení z EMMY

Na vyhlásení 74. ročníka cien EMMY bolo niekoľko dám, ktoré zaujali na prvý pohľad. Nielen luxusnými šatami, ale aj krásou. O tú sa postarali špičkoví vizážisti a kaderníci.

13.09.2022 10:07
Herečka Sydney Sweeney. Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney.
debata

V rámci večera sa pritom objavilo niekoľko kľúčových trendov – či už takých, ktoré dobre poznáme z červených kobercov, alebo trošku inovovaných, prípadne sezónnych. Do poslednej skupiny patria s istotou oranžové (tehlové) tóny na perách.

Zendaya Čítajte viac Móda z EMMY: Úchvatná Zendaya, nežná víla Daddario či sexy Christina Ricci... ale Kaley Cuoco šliapla vedľa

S oranžovou narábajú zvyčajne dámy v líčení opatrne, ale ukázalo sa – či už na krásnej Alexandre Dadddario alebo Sarah Paulsonovej – že správne zvolený odtieň dokáže zázraky. V oranžových tónoch sa pritom ideálne uplatňuje trend matného líčenia na perách. Samozrejme, dôležité je, aby pery mali pekný tvar a tiež plnosť.

Herečka Rachel Brosnahan.
Herečka Alexandra Daddario.
+9Herečka Sarah Paulson.

Nahé líčenie, akoby ani nedotknutá, no šťavnatá a mladistvá tvár je v Hollywoode obľúbená už roky a najmä zástupkyne mladších ročníkov si ju určite môžu dovoliť. Herečky ako Zendaya alebo Sydney Sweeney síce dokážu experimentovať pri líčení viac ako dosť, ale na pondelňajšom ceremoniáli EMMY hrala prím práve prirodzenosť.

V zozname krások sa ocitli aj hviezdy ako Ariana DeBose či Kerry Washington alebo Julia Garner. Viac si už pozrite v galérii. Nižšie potom nájdete módu zo slávnostného večera.

Herečka Sydney Sweeney v kreácii Oscar de la...
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Valentino...
+47Herečka Elle Fanning prichádza v róbe Sharon...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Emmy #mejkap #najlepšie #Alexandra Daddario #Zendaya #look #Sydney Sweeney

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...