Tajomstvo Peštovej krásy? Už si to pýta celú dedinu, vtipkuje nestarnúca blondínka

Na nedávnom svetovom finále modelingovej súťaže v Prahe bola opäť jedným z magnetov. Česká topmodelka Daniela Peštová si však nedávno zavtipkovala, že dostať ju do ukážkovej podoby si pýta stále viac.

08.09.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Partnerka slovenského speváka Pavla Haberu zverejnila na svojom Instagrame záber z príprav na fotenie, na ktorom jej jeden pár rúk upravuje účes, zatiaľ čo druhý ju líči. „It takes a village,“ napísala modelka po anglicky, čo by sa dalo doslovne preložiť, ako žiada si to celú dedinu a, samozrejme, vo voľnom preklade to značí, že už potrebuje okolo seba veľa ľudí, ktorí sa o ňu postarajú.

Česká modelka Daniela Peštová na zábere z novej kampane Victoria´s Secret. Čítajte viac Trio českých supermodeliek s 50-kou na krku a v plavkách! Vau, Peštová božská, Herzigová stále ako z reklamy

Fanúšikovia známej krásky však nelenili a ponáhľali sa pod fotografiu pripísať niekoľko komplimentov. „Len brúsia diamant,“ napísal napríklad jeden z nich na adresu rodáčky z českých Teplíc, ktorá v polovici októbra oslávi svoje 52. narodeniny.

Česká topmodelka Denisa Dvořáková (vpravo) a...
Herečka Lucia Hurajová.
+38Topmodelky agentúry Elite Model Managment....

Daniela Peštová sa už viackrát v minulosti vyjadrila na margo pribúdajúceho veku v profesii modelky. Patrí však do malej skupiny tých, ktoré ani vek nezastavil v kariére. V rozhovore pre Pravdu v roku 2020, počas prvého roka pandémie, však tiež uviedla, že na modelingu nestojí svet.

Ak máte chuť vrátiť sa k interview, ktoré vznikalo pri príležitosti jej vtedajšieho okrúhleho jubilea, kliknite sem.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Instagram #starostlivosť #Daniela Peštová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...