Móda na premiére Žižku: Studenková a Brožová, Hanychová či Husárová - koktejl štýlu, farieb aj vkusu

Dve premiéry v jeden večer - jedna pražská a druhá bratislavská. Filmová novinka Jan Žižka prilákala mnoho známych žien. Aký bol ich štýl v rámci premiérovej garderóby?

07.09.2022 00:00
zdena Foto:
Herečka Zdena Studenková a jej partner Braňo Kostka na slávnostnej bratislavskej premiére novinky Jan Žižka.
debata (5)

V prvom rade je asi dobré povedať, že podoba dvoch podujatí mala pomerne odlišný charakter. Kým v Bratislave sa konala relatívne komorná premiéra v jednom z multiplexov a vlastne sa až tak nelíšila od iného filmového podujatia, pražský event sa snažil priblížiť veľkolepým večerným podujatiam spoza hraníc. Červený koberec, desiatky fotografov, páni v oblekoch a dámy v róbach či koktejlkách. Aj preto je vlastne porovnávanie zbytočné, no na oboch akciách sa dá nájsť inšpirácia aj výrazný odevný moment.

Bývalá Miss Eva Verešová.
Bývalá Miss a podnikateľka Veronika Vágnerová...
+27Speváčka Martina Schindlerová prišla na...

Ak zostaneme najprv v Bratislave, určite treba spomenúť herečku Zdenu Studenkovú, ktorá býva neprehliadnuteľná už len z pragmatického dôvodu svojho statusu známej hereckej hviezdy. Na premiére v Bratislave zaujala výraznou farebnosťou – pastelový tón fialovej kombinácie nohavíc a topu mal síce až príliš športový nádych, ale Studenková pôsobila, že jej v prvom rade ide o pohodlie. Tenisky a masívnejšia kabelka prehodená cez trup to len potvrdzovali. Ak príde na vizáž, herečka vyzerala ukážkovo. Ktohovie, možno do kina mierila priamo z nakrúcania, pretože jej mejkap aj účes boli absolútne profesionálne.

zväčšiť Herečka Michaela Čobejová na filmovej premiére... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Michaela Čobejová Herečka Michaela Čobejová na filmovej premiére novinky Jan Žižka.

Studenkovej mladšia herecká kolegyňa Michaela Čobejová svoj premiérový outfit poňala ako nedbalú športovú eleganciu. V jej prípade kombinácia čiernych šortkových nohavíc, bieleho saka a sandál na masívnejšej podrážke fungovala efektne – mladistvo, stále s letným nádychom, no pritom aj s puncom očakávania prezentácie pred objektívmi.

Bývalá Miss a podnikateľka Veronika Vágnerová... Foto: BE WELL Media
Veronika Vágnerová Husárová Bývalá Miss a podnikateľka Veronika Vágnerová Husárová.

Ešte modernejší prístup v kombinovaní saka a sandál s masívnou podrážkou potom predviedla bývalá misska Veronika Vágnerová Husárová. Jej oversized verzia károvaného saka, pod ktorým mala len kratučké šortky, mohla pôsobiť na niekoho priodvážne. Výsledok však nebol nepatričný, naopak mal trendový a veľmi súčasný nádych odievania v módnych metropolách.

Ako dopadli české dámy Kateřina Brožová, Iva Kubelková a Agáta Hanychová? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #Zdena Studenková #Michaela Čobejová #Iva Kubelková #Kateřina Brožová #Veronika Vágner Husárová #Jan Žižka

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...