Wisterová, Pagáčová či Vačková! Aj známe dámy milujú bielu farbu - máme 18 inšpirácií ako ju nosiť!

Letné šaty? Sú len jednou z množstva alternatív, ako do šatníka zakomponovať bielu farbu. Obliecť sa do nej od hlavy po päty majú rady aj mnohé známe domáce celebrity.

26.08.2022 09:20
Vera Wisterová Foto:
Moderátorka Vera Wisterová na slávnostnom uvedení akcie Kino pod hviezdami v Bratislave.
debata (1)

S voľbou bieleho outfitu sa nám najčastejšie v mysli spája letné obdobie – má to niekoľko dôvodov. V zásade celkom praktických. Biela farba patrí totiž medzi najideálnejšie, ak sa teplomer na slnku hýbe nad tridsaťstupňovými hodnotami. Voľné a prírodné materiály v bielej farbe sa radia medzi obľúbené na dovolenkách, v rozpálenom meste, ale tiež napríklad ako voľba na letný večierok.

Nela Pocisková Čítajte viac Inšpirácia od Pociskovej, Karnasovej či Jesenskej - tu je 15 vzorovaných šiat, ktoré nevyjdú z módy ani budúce leto

Druhý dôvod, prečo sa biela častejšie objavuje na uliciach v letnom období, je farebný kontrast, aký dokáže biela farba vytvoriť s opálenou pokožkou. Mnohí z nás majú za sebou čas dovoleniek, prípadne slnenie sa doma na balkóne alebo kdesi na kúpalisku. A bronzový tón pokožky s bielymi tónmi (špeciálne tým snehobielym) pôsobí veľmi príťažlivo a pôvabne.

Herečka Sofia Carson v bielom nohavicovom...
Herečka Aubrey Plaza v kreácii Louis Vuitton -...
+15Herečka Brooke Shields v bielej krémovej...

Ale aby sme sa vrátili na úvod článku – hoci medzi najobľúbenejšie kusy odevov v bielej farbe patria šaty, báť sa nemusíte ani iných kúskov. Nohavice, košeľová ši hodvábna blúzka, top s krátkymi rukávmi alebo úplne bez nich či jemný úpletový svetrík prehodený na plecia a čakajúci na svoju príležitosť počas pádu teplôt v rámci augustového letného večera. Príležitostí, ako vyskúšať bielu je niekoľko.

zväčšiť Na premiéru filmu Bullet Train dorazila aj... Foto: Martin Hesko/Cinema City
Zuzana Vačková Na premiéru filmu Bullet Train dorazila aj herečka Zuzana Vačková.

Obľúbeným je tento odtieň aj medzi domácimi celebritami. Herečka Zuzana Vačková, jej česká kolegyňa Patricie Pagáčová či moderátorka Vera Wisterová – všetky už v minulosti predviedli práve bielu.

Po vychytenom odtieni potom so železnou pravidelnosťou siahajú aj svetové hviezdy – zrelá päťdesiatnička Brooke Shields, ale aj miláčik instagramovej generácie Sofia Carson či herečky Aubrey Plaza a Reese Witherspoon – viac dôkazov, že biela boduje u všetkých generácií, azda netreba. Viac nájdete už v našej galérii.

Video

VIDEO: Letné šaty, ktoré chcete mať v šatníku

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Zuzana Vačková #trend #Biela #farba #Vera Wisterová #Patricie Pagáčová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...