Voňavá a jedinečná! Emma Watson so (staro)novým imidžom, je 'režisérkou' vlastnej vône

Od momentu, čo začala dospievať a z malého dievčatka sa meniť na ženu, stala sa herečka Emma Watson magnetom pre módne značky aj kozmetické firmy. Niet divu, jej originálny pôvab a ochota meniť zaužívané pravidlá sa zvyčajne vyplatila. Jej, ale aj tým, ktorí ju oslovili.

25.08.2022 13:00
Emma Watson Foto:
Emma Watson ako tvár parfumu Paradoxe z dielne značky Prada.
debata (1)

Najnovšie sa slávna herečka zo ságy o Harrym Potterovi predvádza v novej reklamnej kampani, pričom len málokto mohol prehliadnuť ukážkovú zmenu imidžu, na ktorú bola 32-ročná Emma znovu ochotná pristúpiť. Ako tvár novej vône z dielne talianskej značky Prada sa hviezda postavila pred objektív s kratučkým „pixie“ zostrihom a mierne pošteklila nostalgické spomienky s odkazom na retro éru 60-tych a 70-tych rokov. Respektíve – vrátila sa aj do vlastnej minulosti. V roku 2010 totiž každého šokovalo, keď sa vtedy pôvabná mladá hviezda s dlhými vlasmi odrazu objavila na premiére a predviedla úplne kratučký zostrih vlasov.

Emma Watson Čítajte viac Emma Watson pristihnutá v Benátkach s novým chlapom! Už je to isté, zbalil ju...

O tom, že Emma Watson sa stane ambasádorkou nového parfumu Paradoxe, informovali zástupcovia talianskeho módneho domu už pred časom. Na informácie však platilo prísne embargo. V súvislosti s prácou „reklamnej star“ však Emma opäť zašla o kúsok ďalej než väčšina jej známych kolegýň z hereckej či speváckej brandže. Minifilm, ktorý vznikol ako sprievodný reklamný šot, totiž nakrútila ona sama ako režisérka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prada Beauty (@pradabeauty)

„Keď sa ma Prada spýtala, či by som chcela byť tvárou ich novej vône, opýtala som sa ja, či by som to mohla režírovať. Niekoľko mesiacov neskôr môžem s vami zdieľať výsledok ich dôvery, ktorú do mňa vložili. Neviem sa dočkať zdieľania kúska môjho umenia a dúfam, že vám prinesie toľko radosti, koľko som ja zažila, keď som ho vytvárala,“ napísala Emma Watson na svojom profile na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson (@emmawatson)

Britku, ktorá sa narodila v Paríži, s nadšením ospevuje aj vedenie talianskej firmy. "Emma prepisuje kódy ženskosti neustálym vývojom – pričom vždy zostáva verná sama sebe. Rozsah jej práce – od herectva po angažovaný aktivizmus – je viac než inšpiratívny. Je znakom jej autentickosti, jej schopnosti vyvolať emócie a osloviť mladú, vysoko motivovanú generáciu, ktorá si vyžaduje úprimnosť,“ uviedol Yann Andrea, generálny manažér Prada Beauty International vo vyhlásení pre nemecký Vogue. Výsledok si môžete pozrieť aj pri priložených fotografiách.

Mimochodom, Emma Watson nie je zďaleka jediná slávna žena, ktorá sa stala tvárou parfumu. Určite poznáte aj tieto dámy… A poznáte aj ich vône?

Herečka Julia Roberts pri nakrúcaní reklamy pre...
Herečka Jennifer Lawrence v reklame na rúže Dior.
+10Herečka Angelina Jolie v reklamnej kampani na...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #réžia #Emma Watson #krátky účes #vôňa #Prada #ambasádorka

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...