Podoba nevesty Jennifer Lopez odhalená: Bola úchvatná a šaty... hotové umelecké dielo!

Ako sa predpokladalo, americký magazín Vogue bol exkluzívnym hosťom na víkendovej (druhej) svadbe speváčky Jennifer Lopezovej a herca Bena Afflecka. V utorok podvečer zverejnil prvé zábery očarujúcej 53-ročnej nevesty.

24.08.2022 07:02
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Ešte pred konaním samotného svadobného víkendu, na ktorom sa zúčastnila rodina a početná skupina partnerov a spolupracovníkov oboch manželov, sa vedelo, že autorom svadobného modelu bude ateliér Ralph Lauren. V ňom napokon nevznikol jeden, ale rovno tri svadobné modely, ktoré hviezda predviedla počas najdôležitejšieho (sobotňajšieho) dňa.

NY Premiere of "The Last Duel" Čítajte viac Svadobné šaty aj účes Jennifer Lopezovej odhalené! Pozrite sa, vyzerala ako krásna bábika

Prvá fotografia, ktorá sa objavila v utorok na sociálnych médiách a stránke časopisu Vogue, zachytáva biele šaty s bohatou sukňou zdobenou volánikmi a dlhou vlečkou. Šaty disponujú vyšším golierikom a naznačenými rukávikmi. Ako píše Vogue, na zdobenie a vytvorenie volánikov na sukni bolo použitých, nastrihaných a ručne našívaných 1000 štvorčekov. Na samotnú róbu bolo použitých bezmála 500 metrov látky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Druhý model však nebol o nič menej honosný – ba čo sa ručnej práce týka, zabral ešte viac času. Dôvodom bolo, že celú kreáciu zdobili koráliky a drobné perličky – rovnako našívané ručne. Doplnili ich tiež kryštály Swarovski. Záber týchto šiat, do ktorých sa Jennifer Lopez prezliekla po slávnostnom obrade a výmene manželských sľubov, sa objavil exkluzívne na jej vlastnej platforme OnTheJLo.com, pričom následne exkluzívne fotografie zverejnila aj Vogue.com.

Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel Red Carpet Čítajte viac Tu sú detaily druhej svadby Lopezovej a Afflecka: Hostia v bielom, nevesta s holým chrbtom a tento ženíchov blízky chýbal!

Do tretice si potom mama dvoch detí, ktorá sa vydávala už štvrtýkrát vo svojom živote, obliekla model najodhaľujúcejší – ale rovnako išlo o šaty pre nevestu. Biela róba s výrazným slzičkovým výstrihom odhalila neveste ramená aj veľkú časť chrbta. Šaty boli opäť zdobené kryštálmi Swarovski a tentoraz opäť o niečo širšou sukňou ako v prípade druhého modelu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ralph Lauren (@ralphlauren)

Americká značka Ralph Lauren sa postarala o garderóbu celej rodiny – to znamená, že okrem nevesty a ženícha sa v jej kreáciách na svadbe ocitlo aj ich päť detí, dve z Lopezovej manželstva s Marcom Anthonym a tri deti z Affleckovho zväzku s herečkou Jennifer Garnerovou.

VIDEO: Najkrajšie nevesty v roku 2021

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #móda #Jennifer Lopez #Vogue #Ralph Lauren #nevesta #ručná práca

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....