Baldwinova dcéra si oholila hlavu, cíti sa krajšia ako kedykoľvek predtým! Aj tieto známe ženy to skúsili

Odvážnym rozhodnutím prekvapila počas uplynulého víkendu modelka a influencerka Ireland Baldwin. Oholila si svoju plavú hrivu a na hlave nosí momentálne len pár milimetrov odfarbených vlasov.

23.08.2022 13:57
Ireland Baldwin Foto:
Modelka a influencerka Ireland Baldwin si tiež vyholila hlavu.
debata

„Nehovorte mi, že niečo neurobím, lebo tak spravím,“ napísala 26-ročná dcéra herečky Kim Basingerovej a herca Aleca Baldwina, keď počas uplynulého víkendu zavesila na svoju sociálnu sieť nové zábery. Na nich pózuje so spokojným úsmevom a vlasmi ostrihanými na kratučko a odfarbenými na platinovú blond.

Vo svojom odkaze však tiež vysvetlila, prečo sa pre takýto radikálny krok v rámci imidžu odhodlala. „Moje vlasy boli zničené rokmi kvôli odfarbovaniu, modelingu a ďalším podobným blbostiam, odkedy som mala sedemnásť. Vždy som chcela urobiť reštart, odhodlať sa na ich oživenie, ale bála som sa. Dnes, keď mi nezáleží na tom, čo si myslia o mne iní ľudia, sa cítim krajšia ako kedykoľvek predtým,“ komentovala Ireland Baldwin.

Natalie Portman sa pre film nechala vyholiť a...
Herečka a modelka Zoe Kravitz si tiež už...
+8S čiastočne vyholenou hlavou sa aj na červenom...

Ako poznamenal magazín People, jej nová podoba sa stretla aj s nadšenou reakciou slávnej mamy Kim Basingerovej. Ona sama síce podobný účes nikdy neskúsila, no v hollywoodskom svete hviezd sa nájde niekoľko slávnych žien, ktoré sa radikálnej zmeny imidžu nezľakli. Prípadne ju podstúpili kvôli filmovej úlohe.

Katarína Jesenská Čítajte viac Vačková, Čobejová či Jesenská - známe slovenské 50-ničky žiarili na letnej párty: Pozor, sú prudko inšpirujúce!

Azda najslávnejšími z nich sú Natalie Portman a Demi Moore. Prvá si nechala hlavu kompletne vyholiť pre snímku V ako vendeta a druhá zase pre akčný bojový film GI Jane. Zoznam dám, ktoré to skúsili s úplne kratučkými vlasmi je však omnoho dlhší. A my máme k nemu aj galériu, pozrite si ju vyššie.

VIDEO: Pozrite si ikonické účesy Jennifer Anistonovej

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #imidž #účes #zmena #Ireland Baldwin #vyholená

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...