Vačková, Čobejová či Jesenská - známe slovenské 50-ničky žiarili na letnej párty: Pozor, sú prudko inšpirujúce!

V lete je móda vždy o niečo uvoľnenejšia než počas zvyšku roka. Na nedávnej "summer" párty televízie JOJ to potvrdili mnohé známe dámy. A špeciálnu pozornosť si zaslúžia slávne ženy po päťdesiatke. Ani jednej z nich by ste ju netipovali. A pomohol k tomu aj odevný štýl.

21.08.2022 13:51
debata (3)
zväčšiť Herečka Zuzana Vačková na letnej párty... Foto: Marian Datko
Zuzana Vačková Herečka Zuzana Vačková na letnej párty televízie JOJ.

Na jojkárskom letnom žúre sa objavili tváre nových aj starých televíznych projektov, nechýbali však ani spriatelené osobnosti televíznej brandže. Medzi nimi sa rozhodne nedala prehliadnuť herečka Zuzana Vačková. Niekdajšia humorná figúrka zo seriálu Panelák sa rozhodla predviesť elegantný letný outfit v kombinácii obľúbenej bielej farby s výraznejším farebným tónom. Výsledkom u 53-ročnej rodáčky z Nitry bola voľnejšia košeľová blúzka spojená s nohavicami vo výraznom fialovom odtieni. Vyšší driek na nohaviciach postavu pekne definoval, sandáliky nohy ešte predlžovali. Vačková aj vďaka svojmu účesu a úprave pôsobí už roky veľmi mladistvo a výnimkou nebol ani tento večer.

Moderátorka Katarína Jesenská na jojkárskej...
Herečka a speváčka Nela Pocisková na jojkárskej...
+7Speváčka Sisa Sklovska a jej manžel Juraj Lelkes.

Vačkovej rovesníčkou je herečka Zuzana Mauréry (53). Ani ona nemohla na letnom podujatí televízie z bratislavskej Koliby chýbať. V jej prípade je verejnosť zvyknutá na decentné farby, s obľubou nosí čiernu farbu a nevyhýba sa jej ani v horúcom lete. Praktické to možno nie je, ale všetko dokážu vylepšiť správne zvolené materiály a strih. Voľné košeľové šaty s mididĺžkou, ktoré akcentovali hnedé doplnky síce nemusia pôsobiť nejako prevratne – vo finálnom výsledku je to však príjemný look sympatickej dámy.

zväčšiť Herečka Zuzana Mauréry sa objavila na letnej... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Zuzana Mauréry Herečka Zuzana Mauréry sa objavila na letnej párty televízie JOJ.

Herecké trio pôvabných päťdesiatničiek doplnila aj blondínka Michaela Čobejová (52). Niekdajšia hviezda filmu …kone na betóne je roky povestná svojím odvážnejším a mladistvým odevným štýlom. Nebojí sa občas zaexperimentovať a rada nosí značkové a luxusné kúsky. Na párty JOJ jej voľba padla na krátke šaty s detailmi riasenia, ktoré doplnila populárnymi sandálikmi v retro štýle s hrubšou platformou a podpätkom. Pletená tašky s retiazkovým lemom prehodená cez trup a slnečné okuliare celkový look ešte omladzovali. Čobejová skrátka vyzerala ako študentka.

zväčšiť Herečka Michaela Čobejová na letnej párty TV JOJ. Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Michaela Čobejová Herečka Michaela Čobejová na letnej párty TV JOJ.

V zozname dám, ktoré zaujali svojím módnym štýlom, ale aj pôvabným vzhľadom, však nechýbala ani zástupkyňa priamo z radov televíznych. Reč je o moderátorke Kataríne Jesenskej. Ako vyzerala ona? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Zuzana Vačková #párty #TV JOJ #Michaela Čobejová #Zuzana Mauréry #Katarína Jesenská

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...