Najprv tepláky, potom róby za tisíce eur a veľa nahej kože! Dua Lipa oslavuje, tu je 15 TOP lookov jej kariéry

Patrí medzi najpopulárnejšie speváčky súčasnosti, čo mala možnosť dokázať aj na koncerte v Bratislave pred pár mesiacmi. Speváčka Dua Lipa je však aj ukážkovým dôkazom módneho a štýlového vývoja, ku ktorému dochádza v popovej brandži.

22.08.2022 00:00
debata (2)
Speváčka Dua Lipa na zábere z Cannes v roku... Foto: SHUTTERSTOCK
Dua Lipa Speváčka Dua Lipa na zábere z Cannes v roku 2019 v kreácii Giambattista Valli.

Lipa, ktorá sa narodila 22. augusta 1995 a oslavuje tak svoje 27. narodeniny, začínala svoju kariéru opatrne. Hoci zmluvu podpísala s vydavateľstvom už v roku 2014, prelom prišiel až o necelé tri roky. V začiatkoch bola typickým dievčaťom z Londýna (hoci s pečaťou dieťaťa z rodiny prisťahovalcov – jej rodičia pochádzajú z Kosova). Živila sa ako modelka, príležitostne pracovala ako čašníčka a popri tom spievala.

Speváčka Dua Lipa na koncerte v v roku 2016....
Speváčka Dua Lipa na koncerte v Glastonbury v...
+12Speváčka Dua Lipa na akcii Women in Music v...

Na jej prvých verejných vystúpeniach vyzerá ako celkom obyčajné dievča. Voľné tričko a džínsové šortky či podprsenkový top a voľné tepláky – Lipa nosila garderóbu takú obľúbenú medzi mladou generáciou z okrajových štvrtí veľkých metropol. Konieckoncov, inú si asi ani nemohla veľmi dovoliť.

zväčšiť Speváčka Dua Lipa na koncerte v v roku 2016.... Foto: SHUTTERSTOCK
Dua Lipa Speváčka Dua Lipa na koncerte v v roku 2016. Ešte ako obyčajné dievča z londýnskej ulice.

Samozrejme, s úspechom rastie zodpovednosť. A v prípade popového žánru aj potreba zaujať čo najširšiu skupinu fanúšikov. Po triumfe debutového albumu z roku 2016, ktorého single postupne ovládali hitparády aj nasledujúci rok, s Lipou celkom očividne začali pracovať štylisti.

DUA LIPA Čítajte viac OBRAZOM: Dua Lipa ponúkla Bratislave sexy šou, nebola jediná! Dohodli sa vari s touto dámou?

Na záberoch z nasledujúcich rokov vidieť, že sa tmavovláska postupne začala prezentovať elegantnejšie. So štipkou provokácie. Napríklad v nohavicových kostýmoch s podprsenkovými topmi či krátkych koktejlových šatách. Ku slovu sa dostali aj renomovaní dizajnéri – na veľké akcie a vyhlásenia cien začali speváčku obliekať módne domy ako Armani, Balenciaga, Vivienne Westwood či Giambattista Valli. Značka Versace ju dokonca pred časom pozvala na prehliadku a obsadila do reklamnej kampane.

zväčšiť Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream.... Foto: Pravda, Ivan Majerský
DUA LIPA Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream. Bratislava. 11. jún 2022

Aj tu však vidieť ďalší posun – kým chvíľu sa prezentovala Dua Lipa ako elegantná diva, dnes je z nej roztancovaná sexy divožienka (a diskožienka), ktorej množstvo pódiových kostýmov pripomína fúziu medzi superhrdinskými overalmi, uniformami roztlieskavačiek a kabaretnými kostýmami zo sexy vystúpení kdesi v Moulin Rouge. Na bratislavskom koncerte sa speváčka predviedla napríklad v striebornej mini-sukienke a podprsenkovom tope. Viac fotografií si môžete pozrieť tu.

Do pozornosti však dávame práve galériu, ktorá mapuje štýl populárnej oslávenkyne – prierez toho, ako sa Lipa a jej štýl menili za posledných 7 rokov, je viac ako zaujímavý.

VIDEO: Najdrahšie svadobné šaty na svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #róba #kariéra #móda #štýl #tepláky #Dua Lipa #jubileá hviezd #mall.tv

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...