S ružovými vlasmi či drdolom, zahalená od hlavy po päty aj v sexy čipke: Toto je nový chameleón Hollywoodu!

Azda o žiadnej mladej herečke sa nehovorilo posledné týždne toľko ako o Joey Kingovej. A právom.

19.08.2022 09:00
Joey King Foto: ,
Joey King v kreácii Nensi Dojaka na fotografovaní v Londýne.
debata

Rodáčka z Los Angeles už niekoľko rokov presviedča svojím hereckým talentom. Ten však nie je vždy hlavným zdrojom záujmu médií o osobu čerstvej 23-ročnej hviezdy novej hereckej generácie. Keď sa nedávno Joey zúčastnila na promo-turné ku filmu Bullet Train, potvrdila len to, čo sa už dlhšiu dobu šuškalo – má potenciál stať sa novodobou módnou ikonou.

Herečka Joey King zdraví fanúšikov v relatívne...
Herečka Joey King v kreácii Nensi Dojaka.
+11Joey King v kreácii Nensi Dojaka na...

Mladá hrdinka akčnej snímky Bullet Train, ktorú mladšia generácia vníma najmä z romantických filmov Netflixu zo série Kissing Booth, sa prezentovala v toľkých rozmanitých podobách, že sa to vlastne nedalo prehliadnuť. Čo stretnutie s novinármi, fotografmi alebo fanúšikmi, to iný a zväčša úplne nový imidž. Kingovej príprava v spolupráci so štylistami a tímom vizážistov či kaderníkov bola jednoducho dotiahnutá do dokonalosti.

zväčšiť Joey King na premiére akčnej novinky... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "Bullet Train" Joey King na premiére akčnej novinky "Bullet Train" v Los Angeles.

Kým v úvode sa prezentovala v prvom rade ako elegantná mladá žena, neskôr do svojho looku pridala miernu provokáciu a punkovo-rockové prvky – tie sa pretavili napríklad v sexy šatách s tylovými dielmi od Nensi Dojaka či v ružovom mikáde, s ktorým sa postavila pred objektívy v Nemecku – inak, odetá od hlavy po päty do čiernej farby.

pitt koláž Čítajte viac Uletený či štýlový? Po pánskej sukni Brad Pitt opäť zaujal outfitom! Na sebe mal veselý odtieň limetkovej

Spomedzi premiérových lookov nepochybne zaujal aj ten, ktorý Joey King predvádzala v Londýne na slávnostnej premiére snímky Bullet Train. Herečka stavila na kombináciu z dielne dizajnéra Marca Jacobsa a zároveň prezentovala úpravu inšpirovanú dekadentnou érou nočných klubov 20-tych rokov minulého storočia.

Herečka Joey King s naružovo tónovanými vlasmi... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Joey King Herečka Joey King s naružovo tónovanými vlasmi na premiére filmu Bullet Train.

To, čo v rámci promoturné k filmu dokázal na poli pánskej módy hlavný hrdina Brad Pitt – to sa zjavne podarilo ako zástupkyni nežného pohlavia práve Kingovej. Konieckoncov, aj jej imidž v samotnom filme, ktorý sa obmedzuje len na jeden jediný kostým počas bezmála dvoch hodín filmovej jazdy, si už našiel svojich fanúšikov a dokonca vlastné stránky na internete a sociálnych sieťach.

Joey King a jej priateľ Steven Piet Čítajte viac Na plátne zvládne aj chladnokrvnú vrahyňu, na premiére - King hádže pohľady plné lásky!

V našej galérii si môžete pozrieť nielen premeny Joey Kingovej počas uplynulých pár mesiacov, ktoré boli spojené s propagáciou filmu Bullet Train. Ponúkame aj pohľad trošku ďalej do minulosti. A ak ste už videli Bullet Train a máte chuť na niečo iné s talentovanou herečkou v hlavnej úlohe? Skúste si naladiť streamovaciu platformu Disney + – tam momentálne boduje s filmom Princezná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marc Jacobs #imidž #štýl #premeny módy #Joey King #Thom Browne

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...