Tínedžerky aj dospelé dámy - všetky ocenia obuv, ktorú miluje aj španielska princezná. Tu je 9 tipov

Ako stvorené do letného počasia - presne také sú espadrilky. A kto iný by mohol túto obuv milovať viac než členky španielskej kráľovskej rodiny.

17.08.2022 11:20
Leonor de Borbon a jej sestra Sofia de Borbon Foto:
Španielska princezná Leonor de Borbon a jej sestra Sofia de Borbon počas návštevy mesta Palma de Mallorca. Obe tínedžerky sa objavili v uliciach s komfortnými espadrilkami na nohách.
debata

Počas návštevy hlavného mesta Malorky – mesta Palma de Malorka sa v uliciach objavila pred pár dňami celá kráľovská rodina z Pyrenejského poloostrova. Kráľa Felipeho a jeho manželku – kráľovnú Letiziu sprevádzali aj ich dve ratolesti – obe dcéry sa stále viac a viac objavujú v hľadáčikoch objektívov a preberajú aj viac oficiálnych povinností na svoje plecia.

letizia Čítajte viac Členky kráľovskej rodiny či trio modeliek? Kráľovná Letizia a jej dve dcéry predviedli letné outfity ako z móla

Počas výletu uličkami španielskeho ostrovného mestečka to však bola najmä móda a trend, o ktorom sa v súvislosti so šestnásťročnou princeznou Leonor a jej o rok mladšou sestrou – infantkou Sofiou hovorilo najviac. Obe tínedžerky dôstojne reprezentujú kráľovskú rodinu a odráža sa to aj v ich šatníku. Namiesto tradičných kúskov streetwearovej módy, ako zvyčajne nosia ich rovesníci, vídať princezné najmä v elegantných letných šatách. Tie tentoraz doplnili espadrilky.

Dámske espadrilky so šnurovaním Hugo Boss....
Dámske espadrilky so šnurovaním H&M, predávajú...
+7Dámske espadrilky na klinovom podpätku CCC,...

Obuv, ktorej pôvod siaha práve do Španielska a kedysi bola dokonca výbavou španielskych vojakov na dlhé pochody, sa už roky teší obľube aj v módnom teritóriu. Logicky. Je to totiž veľmi pohodlná, letná a pritom veľmi žensky a vkusne pôsobiaca obuv.

Kráľovná Letizia (v šatách značky Zara) a jej... Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
712644627 Kráľovná Letizia (v šatách značky Zara) a jej svokra Sofia počas večernej návštevy trhoviska.

Obe mladé členky kráľovskej rodiny zo Španielska mohli takto ukázať, že espadrilky sú vhodné pre akúkoľvek vekovú kategóriu. Nosia ich ony dve, nosí ich aj ich mama Letizia či dokonca ich stará mama – niekdajšia kráľovná Sofia. A ak vám podobné kúsky padli do oka, môžete aj vy. Inšpirujte sa našimi tipmi v galérii.

VIDEO: Letný štýl kráľovien a princezien

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Malorka #móda #trend #espadrilky #princezná Leonor

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...