Biele šaty na jedno rameno 3-krát inak! Pristanú nielen štíhlym dámam, tu je dôkaz

Premiéra série Pán prsteňov: Prstene moci prilákala na červený koberec niekoľko dám - či už herečiek zo seriálovej novinky či prominentných hostí.

17.08.2022 14:00
debata

Trojica prítomných dám sa postarala o zaujímavú zhodu pred objektívmi fotografov – zvolili biele šaty na jedno rameno – tu sú ich módne voľby.

zväčšiť Zľava: Dámy na premiére série Pán prsteňov:... Foto: SITA/AP
Collage Maker-16-Aug-2022-02.28-PM Zľava: Dámy na premiére série Pán prsteňov: Prstene moci: Sara Zwangobani, Lauren Sanchez a Sophia Nomvete.

Najväčšiemu záujmu médií sa tešila 52-ročná moderátorka Lauren Sanchez, ktorá sa v Culver City ukázala po boku svojho bohatého partnera, Jeffa Bezosa. Výrazná čiernovláska stavila na bielu róbu v elegantnom gréckom štýle – išlo o róbu na jedno rameno, ktorá jej tesne obopínala zvodné krivky. Moderátorka sa môže aj po 50-ke pýšiť štíhlou postavou a róba s rozparkom na boku to jasne dokazovala.

Zakladateĺ Amazonu Jeff Bezos a jeho partnerka...
Sara Zwangobani na premiére série Pán prsteňov:...
+10Sophia Nomvete na premiére série Pán prsteňov:...

Na veľmi podobný model stavila počas večera britská herečka Sophia Nomvete. Jej biela róba na jedno rameno bola o čosi voľnejšieho strihu, na rozdiel od Sanchezovej šiat mala dlhý rukáv. Ako vidieť, aj dáma s plnými tvarmi môže bez obáv siahnuť po takomto modeli a vyzerať elegantne.

LA Premiere of "The Lord of the Rings: The Rings of Power" Čítajte viac Jeff Bezos ako hviezda červeného koberca! Či skôr jeho 52-ročná partnerka s telom mladice

Šaty na premiéru seriálovej novinky, v ktorých na červený koberec dorazila austrálska rodáčka Sara Zwangobani, boli síce z iného súdka ako predošlé dva modely – ale takisto mali biely odtieň a asymetrický vrchný diel. Šaty tmavovlásky siahali po kolená a boli tvorené dvoma vrstvami látky a na rukáve ich zdobilo riasenie.

Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #biele šaty #Lauren Sanchez

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...