Odvaha? Na tento módny trend ju budete potrebovať! Ale výsledok môže byť ohurujúci...

Popularita overalov sa v dámskej móde zintenzívňuje vždy v teplejších mesiacoch roka. Tohtoročný trend je však špeciálny.

09.08.2022 10:30
Lisa Rinna Foto:
Herečka Lisa Rinna na návšteve zábavnej talk-šou Watch What Happens Live With Andy Cohen v New Yorku.
debata

Začalo sa to pravdepodobne kolekciou značky Saint Laurent, v ktorej sa dizajnér Anthony Vacarello rozhodol priniesť ženy v ultra-sexy podobe. Jej súčasťou však nie sú len koktejlové šaty alebo ukážkové saká so zvýraznenými ramenami na nahom tele. Jedným z „hajlajtov“ kolekcie boli aj elastické overaly. Na telách štíhlych modeliek vyzerali naozaj fascinujúco – a sexy!

Elastický overal so vzorom Never Fully Dressed,...
Elastický vzorovaný overal La Double J, predáva...
+8Elastický športový overal Girlfriend Collective...

Kým v dámskej móde nohavicových overalov mali roky nadvládu elegantnejšie verzie so širokými nohavicami či strihovo premyslené modely so zavinovaním či riasením, tentoraz sa dizajnéri (a nielen spomenutý Vacarello) inšpirovali estetikou športových úborov a komiksových kostýmov. Elastický materiál dokonalo obopína telo od krku až po lýtka, no ani jeden z uvedených vplyvov neprevažuje – ku slovu sa totiž dostáva romantickosť v podobe florálnych potlačí, ktorú práve sexy forma a strih ukážkovo dopĺňa a pozdvihuje.

pitt koláž Čítajte viac Uletený či štýlový? Po pánskej sukni Brad Pitt opäť zaujal outfitom! Na sebe mal veselý odtieň limetkovej

Ako príklad možno uviesť herečku Lisu Rinnu či jej americkú kolegyňu Ashlee Simpsonovú, ktoré už na trend elastických overalov naskočili v plnej sile. Výsledok určite nesklamal. Je jasné, že na podobné modely potrebujete najmä dostatok odvahy (postava modelky je príjemný bonus, no nie nutnosť!).

Vybrali sme pre vás niekoľko kúskov, ktoré si môžete zadovážiť aj u bežných značiek. Takže, už len tú odvahu, dámy!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #odvaha #trend #Saint Laurent #overal #dáma

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...