Ikonické a dychberúce! Prehliadka tých najkrajších večerných rób členiek britskej kráľovskej rodiny

Najúchvatnejšie róby, ktoré na verejnosti predviedli princezná Diana, vojvodkyne Kate či Meghan, kráľovná Alžbeta II. aj ďalšie dámy z britskej kráľovskej rodiny si pozrite vo videu!

28.07.2022 06:00
Britain No Time To Die World Premiere Foto: ,
Vojvodkyňa Kate v zlatých šatách od Jenny Packhamovej v roku 2021 na premiére novej bondovky.
debata (3)

Pravidlá obliekania na verejnosti, ktorými sa členovia britskej kráľovskej rodiny musia riadiť, sú neúprosné. Svoje miesto má kabelka, čelenka aj farba laku na nechty je presne daná.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
+7Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú na...

Luxusné róby vychytených návrhárov predvádzala počas života princezná Diana, mnohé z nich rokmi dostali prívlastok ikonické. Reč je napríklad o fialových šatách z dielne Versace, ktoré si obliekla v roku 1996, či model šiat z roku 1985, v ktorých si počas recepcie v Bielom dome zatancovala s hercom Johnom Travoltom.

kate-koláž Čítajte viac Éterická víla aj bohyňa v zlate! Premiéry filmov o Bondovi podľa vojvodkyne Kate a jej top dizajnérky

Róby, nad ktorými sa nadchýnal doslova celý svet, už stihla počas svojho manželstva s princom Williamom predviesť aj vojvodkyňa Kate. Reč je o viacerých modeloch jej obľúbenej značky Alexander McQueen, v jemnom bielom modeli sme ju videli napríklad v roku 2011 na udeľovaní cien BAFTA. Ale pozornosť si zaslúžili aj niektoré modely z dielne Jenny Packhamovej, bezpochyby ohurujúca bola zlatá róba, v ktorej sa Kate objavila v roku 2021 na premiére bondovky Nie je čas zomrieť v Londýne.

12 odhalení z dokumentu Harry & Meghan Čítajte viac Súboj, aký tu už dva roky nebol! Meghan kontra Kate - kráľovnou štýlu môže byť len jedna

Ale za pozornosť stáli aj večerné šaty, po ktorých siahli menej sledované členky britskej kráľovskej rodiny ako Zara Tindall (dcéra princeznej Anne), Sophie, grófka z Wessexu (manželka princa Edwarda) či princezná Eugenie (vnučka kráľovnej Alžbety II.).

Pozrite si video: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #kráľovná Alžbeta II. #mall.tv

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...