Členky kráľovskej rodiny či trio modeliek? Kráľovná Letizia a jej dve dcéry predviedli letné outfity ako z móla

Takmer 50-ročná manželka španielskeho kráľa svojím štýlom inšpiruje aj svoje dve krásne dcéry, tu je dôkaz!

27.07.2022 06:00
letizia Foto:
Kráľovná Letizia v meste Santiago de Compostela a po jej boku princezná Leonor a Sofia (vľavo).
debata

Španielska kráľovská rodina pricestovala do mesta Santiago de Compostela, aby sa zúčastnila festivalu počesť patróna Španielska. Ten navštevujú členovia kráľovskej rodiny každoročne. A bolo to práve ženské trio v zložení kráľovná Letizia a jej dve dcéry – princezné Leonor (16) a princezná Sofia (15), ktoré pred objektívmi doslova hýrili farbami.

Juraj Rizman so španielskou kráľovnou Letiziou Čítajte viac Španielska kráľovná Letizia hostila polovičky lídrov NATO: Bidenová, Macronová a za Slovensko Rizman!

O tom, že štíhla a elegantná manželka kráľa Felipeho má dokonalý zmysel pre módu niet pochýb. Už od svadby so španielskym monarchom, ktorá sa uskutočnila v roku 2004, niekdajšia moderátorka svetu predvádza, ako dokáže čarovať s módou. A v jej šľapajach už idú aj jej dve dcéry – z malých dievčatiek vyrástli krásne tínedžerky, staršia z nich, princezná Leonor, ako 16-ročná štýlom „kopíruje“ svoju mamu.

leonor Čítajte viac Krásna princezná Leonor ako študentka vo Walese! Z nového života sa teší, ako jej to ide v škole?

Letizia na podujatie zvolila model značky Vogana v dĺžke midi, oranžová farba a strih šiat peknej hnedovláske nesmierne lichotili. Podobne výrazné farby mala na sebe aj staršia Leonor, ktorá sa pred objektívmi predviedla v šatách podobného strihu v kombinácii červenej a ružovej od španielskej značky Cayro. Model z iného súdka zvolila 15-ročná Sofia, ktorá siahla po bledomodrej krátkej sukni a hodvábnej blúzke v rovnakom odtieni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Letizia

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...