Zásadná rada v starostlivosti o krásu od Cindy Crawford pre dcéru Kaiu Gerber! Aj vám sa zíde

20-ročná Kaia Gerber úsprešne napreduje v oblasti, v ktorej sa v 90-tych rokoch preslávila jej mama, zbožňovaná Cindy Crawford (56).

29.07.2022 09:00
France Cannes 2022 Elvis Red Carpet Foto: ,
Kaia Gerber v Cannes 2022.
debata

Jedna z najžiadanejších modeliek súčasnosti, Kaia Gerber prezradila, že všetky svoje najlepšie triky v líčení „pochytila“ od svojej slávnej a obdivovanej mamy, supermodelky Cindy Crawford (56).

Len 20-ročná modelka má už na svojom konte kampane pre popredné módne domy ako Marc Jacobs, Prada, Chanel či Fendi, rovnako ako aj pózovanie pre titulku magazínu Vogue.

Dua Lipa Čítajte viac Rozdiel 30 rokov, šaty Versace sú aj dnes symbol sexepílu: Ako v nich obstála slávna Lipa?

Kaia v aktuálnom rozhovore pre magazín Elle pripisuje zásluhy na formovaní jej štýlu práve svojej krásnej mame, Cindy Crawfordovej. Za svoje ikony krásy označila hviezdy ako Francoise Hardy a Jane Birkin.

Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+5Topmodelka Kaia Gerber a jej nádherný mejkap na...

Rady ohľadne mejkapu, ktoré u modelky super fungujú, dostala od mamy. Gerber prezradila: „Aj ja som mala svoju mamu nielen nato, aby som k nej vzhliadala, ale aj som ju žiadala o rady. Sedela som a pozorovala ju, ako si robí mejkap a je v tom oveľa lepšia ako ja, pretože pracovala v 90-tych rokoch… Nikto už pomaly nevie, ako si urobiť sám mejkap. Rozhodne som sa od nej veľa naučila.“

zväčšiť Kaia Gerber a Cindy Crawford na podujatí... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 InStyle Awards Kaia Gerber a Cindy Crawford na podujatí InStyle Awards v Los Angeles.

Mladá modelka tiež povedala, čo jej mama často prízvukovala: „Moja mama vždy hovorila, že menej je viac a ja som sa snažila podľa toho riadiť. Nemyslím si, že to platí pre každého, ale ja sa cítim najkrajšie, keď sa cítim sama sebou, takže sa vždy snažím nepreháňať to, pretože nechcem mať pocit, že nosím na tvári masku.“ Ďalším pravidlom, o ktorom je jej mama presvedčená znie: „Nechať svoje obočie na pokoji.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaia Gerber

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...