Z dokonalej americkej blondínky brunetou: Pani Beckhamová, a čo na to manžel?!

Má imidž dokonalej americkej blondínky, priam ako živej bábiky Barbie. Teraz však herečka Nicola Peltz Beckham prekvapuje výraznou vizuálnou zmenou.

25.07.2022 08:00
Paris Fashion S/S 2022 Givenchy Foto: ,
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz počas prehliadky značky Givenchy v Paríži.
debata

Manželka Brooklyna Beckhama, najstaršieho syna rodiny z rodiny Victorie a Davida Beckhamovcov, zverejnila na sociálnych sieťach zábery s novou farbou vlasov. Z blondínky sa stala hnedovláska a mnohým fanúšikom týmto rozhodnutím popolárna Američanka vyrazila dych. Tmavá farba vlasov ju totiž poriadne zmenila a musíte sa najprv dobre prizrieť, aby ste ju spoznali.

2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Jednoducho úchvatná! Svadobné šaty Beckhamovej nevesty vzali dych a jej vizáž? Inšpirovaná slávnou kráskou

Pre manžela Brooklyna, ktorý sa od začiatku randenia s Peltzovou javil zamilovaný až po uši, je však zjavne akákoľvek zmena prijateľná. „Sexy,“ nechal jej odkaz pod jedným z obrázkov, ktoré pribudli na profile Peltzovej sledovanom viac ako 2,7 miliónmi užívateľov služby Instagram.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@nicolaannepeltzbeckham)

Dvadsaťsedemročná herečka, ktorú filmoví fanúšikovia poznajú napríklad z projektov ako Transformers či Bates Motel, označila svoje rozhodnutie ako „návrat ku koreňom“. Je teda jasné, že práve tmavá farba vlasov je jej pôvodná a blond imidž si udržiavala predovšetkým pre väčšiu popularitu a pozornosť médií. Uvidíme, ako sa jej v tom bude dariť teraz, keď už sa o pozornosť až tak snažiť nemusí – má ju vlastne zaručenú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@nicolaannepeltzbeckham)

Svadba Nicoly s potomkom zo slávnej rodiny bola jednou z ostrosledovaných udalostí jari a zároveň jednou z najluxusnejších svadieb sezóny. Otcom pôvabnej Američanky je totiž jeden z najbohatších Američanov – miliardár a investor Nelson Peltz.

VIDEO: David & Victoria Beckham – po rokoch tápania dozreli v stabilný pár

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #zmena #Nicola Peltz #tmavovláska

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...