Shiffrinová a Vonnová ako štýlové ikony! Móda ku športu patrí, obstáli by aj slovenské športové hviezdy?

Športoví fanúšikovia ich poznajú najmä zo zasnežených svahov ako šampiónky lyžiarskych disciplín. Americké športovkyne Lindsey Vonn a Mikaela Shiffrin však dokážu zaujať aj v gala - tak, ako sa im to podarilo na vyhlásení cien ESPY.

22.07.2022 07:08
2022 ESPY Awards - Arrivals Foto: ,
Lyžiarka Mikaela Shiffrin na podujatí ESPY Awards v in Los Angeles.
debata (2)

Športový galavečer je každoročne v USA oslavou najlepších výkonov hviezd z rozličných odvetví, pričom sa na podporu známych zástupcov športového sveta stretávajú aj hviezdy filmu, televízie či hudby. Obstáť v ich konkurencii nemusí byť vždy jednoduché. Kedysi platilo, že športovci ťahali vždy za kratšie husle. Prominenti z Hollywoodu mali predsa k dispozícii špičkových štylistov aj spolupráce tých najslávnejších módnych značiek. Kedysi…

2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Inšpirácia pre Cibulkovú? Šarapovová decentná, Osaka ako z divadla a Serena...

Posledné roky sa však nesú v celkom inom duchu a je celkom zjavné, že móda, vzhľad, ukážkový styling či líčenie sa stali dôležitou súčasťou aj v spoločenskom a verejnom živote športových velikánov. Na príklade lyžiarok Lindsey Vonnovej a Mikaely Shiffrinovej sa to dá ukázať celkom explicitne. Obe dámy sa totiž počas stredajšieho galavečera ESPY Awards objavili pred objektívmi vo večerných kreáciách, zvolených s ohľadom na ich prednosti, vyzdvihnutie pôvabných postáv, dokonale upravené a nalíčené.

Lyžiarka Lindsey Vonn na vyhlásení cien ESPY... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2022 ESPY Awards - Arrivals Lyžiarka Lindsey Vonn na vyhlásení cien ESPY Awards v Los Angeles.

Kým Vonnovej voľba padla na model v jemnej ružovotelovej farbe, ktorý obkresľoval jej krivky a pri pohľade zozadu odhaľoval celý chrbát, jej o desať rokov mladšia kolegyňa stavila na šaty s provokatívnym detailom. Látka sa totiž vinula okolo korzetovo-podprsenkového základu v živôtiku a vytvárala akoby ilúziu vyzliekajúcej sa dámy. Oba lyžiarky vyzerali naozaj pôvabne, bolo jasné, že ich vzhľad je výsledkom dlhšej a premyslenej prípravy.

OPRAVA*PREZIDENTKA: Prijala Petru Vlhovú Čítajte viac 10 modrých variácií na šaty podľa Vlhovej aj Čaputovej: Zažiari blondínka i bruneta!

Na podobnej vlne je medzi slovenskými športovcami naladená predovšetkým bývalá tenistka Dominika Cibulková. Tá sa na každé spoločenské podujatie oblieka pod dohľadom celého tímu od kaderníka až po vizážistu a štylistu. Patrí to podľa vás ku športu? Podľa nás rozhodne áno, hoci by dôraz na vzhľad nemal vyhrávať nad tým, ktorý sa týka výkonu a úspechu. V ankete môžete zahlasovať, ktorej dáme to pristalo viac.

Video

VIDEO: Lindsey Vonn na vyhlásení športových cien ESPY Awards.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Mikaela Shiffrinová #štýl #ESPY Awards #Lindsey Vonn

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...