Krásna vnučka Grace Kellyovej ako hviezda v reklame Chanel: Pozrite si exkluzívne foto aj video!

Odmalička je v hľadáčikoch objektívov. Ako členka slávnej šľachtickej rodiny, ako vnučka jednej z najslávnejších herečiek zlatej éry Hollywoodu aj ako krásna žena. Charlotte Casiraghi je aj ženou značky Chanel.

20.07.2022 00:00
Charlotte Casiraghi Foto:
Charlotte Casiraghi ako hviezda novej kampane značky Chanel v kúskoch z Pre-Collection Jeseň/Zima 2022-2023.
debata (1)

Slávny francúzsky módny dom predstavil pred pár dňami vizuály z novej reklamnej kampane s odevmi z predkolekcie Jeseň/Zima 2022–2023, pričom za jej tvár a múzu si vybral práve členku monackej kniežacej rodiny.

Dcéra princeznej Caroline, ktorej starou mamou bola slávna herečka Grace Kelly, neskôr kňažná Grace, sa postavila pred objektív umelca menom Smith. Spoločne vytvorili niekoľko vizuálov v rozličných kúskoch z najnovšej kolekcie, ktorá sa do predaja vo svete dostáva v druhej polovici júla.

Charlotte Casiraghi ako hviezda novej kampane...
Charlotte Casiraghi ako hviezda novej kampane...
+5Charlotte Casiraghi ako hviezda novej kampane...

Voľba uhrančivej hnedovlásky s hlbokým pohľadom a plnými zmyselnými perami nie je určite náhodou – francúzsky módny ateliér s Casiraghiovou spolupracoval viackrát už v minulosti. V ateliéri vznikli napríklad jej svadobné šaty a s obľubou ju obliekal aj Karl Lagerfeld, inak niekdajší rodinný priateľ princeznej Caroline, Charlottinej mamy.

Fendi Haute Couture Jeseň/Zima 2022-2023 Čítajte viac EXKLUZÍVNE: Móda nepotrebuje hranice! Couture od Fendi priniesla japonskú tradíciu aj rímsky luxus

Naposledy Casiraghi zaujala, keď sa na prehliadke Chanel Haute Couture začiatkom roka prešla medzi superluxusnými kreáciami na statnom plnokrvníkovi. Charlotte je totiž vášnivá a profesionálna jazdkyňa na koni. V novej kampani sa síce koňa nedočkáte, no podľa Virginie Viardovej, šéfdizajnérky módneho domu, je Charlotte dokonalým stelesnením pôvabu značky Chanel. „Stelesňuje ho veľmi autenticky a prirodzeným spôsobom, pričom zostáva pravdivá voči sebe samej,“ komentovala Viard pre médiá.

zväčšiť Charlotte Casiraghi ako hviezda novej kampane... Foto: SMITH/CHANEL
Charlotte Casiraghi Charlotte Casiraghi ako hviezda novej kampane značky Chanel v kúskoch z Pre-Collection Jeseň/Zima 2022-2023.

Charlotte sa v kampani na sérii záberov objavuje zahalená do dlhých kabátov, nohavicových kostýmov v krikľavejších tónoch tvídu alebo do čierneho zamatu či denimu s prešívaným efektom. „Keď som objavovala túto kolekciu, našla som veci, ktoré sa mi páčia, ktoré nosím každý deň a v ktorých sa naozaj cítim pohodlne,“ komentovala slávna tvár z reklamy.

V galérii si môžete pozrieť jednotlivé ukážky, nižšie nájdete aj krátky film ktorý vznikol ako súčasť kampane.

Video

VIDEO: Charlotte Casiraghi ako hviezda v reklame Chanel.

Zdroj: Smith / CHANEL

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Charlotte Casiraghi #Chanel #tvár #Virginie Viard

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...