Veľký návrat božskej Lindy Evangelisty pred objektívy! Modelka oslavuje štvrťstoročnicu slávnej kabelky

Doslova útokom vzala v sobotu sociálne siete fotografia niekdajšej supermodelky - známej celebrity Lindy Evangelisty, ktorá posledné roky žila v ústraní a len nedávno prehovorila o hrozivých následkoch skrášľujúcich zákrokov, ktoré natrvalo zasiahli jej telo.

17.07.2022 11:21
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fendi (@fendi)

Kanadská supermodelka, ktorú v 90-tych rokoch preslávil výrok o tom, že za menej ako desaťtisíc dolárov ani nevstane z postele, sa objavila na vizuáli k novej kampani známeho talianskeho ateliéru Fendi. Na zábere, ktorého autorom je renomovaný módny fotograf Steven Meisel, pózuje Evangelista s dvojicou väčších kabeliek Baguette od Fendi a dvoma miniatúrami, jej hlavu zdobí niekoľko na sebe navrstvených šiltoviek a na tvári má slnečné okuliare.

Linda Evangelista Čítajte viac Linda Evangelista ukázala telo znetvorené skrášľovacou operáciou! Kozmetická nočná mora zničila jej život

Fotografia vznikla ako súčasť marketingovej komunikácie k blížiacim sa oslavám 25. výročia vzniku kabelky Fendi Baguette, ktorej autorkou je dizajnérka Silvia Venturini Fendi. Veľký „narodeninový“ event je naplánovaný na začiatok septembra tohto roka a bude sa konať v New Yorku.

zväčšiť Herečka Sarah Jessica Parker v šatách Norma... Foto: FENDI
Sarah Jessica Parker, kabelka, šaty, Fendi Herečka Sarah Jessica Parker v šatách Norma Kamali a s flitrovanou ružovou kabelkou Fendi Baguette.

Taliansky ateliér s dámskym doplnkom menom Baguette v čase jeho vzniku vzal útokom celý svet, kabelka sa objavila napríklad v seriáli Sex v meste, kde ju nosila hlavná hrdinka Carrie Bradshaw či jej kamarátka Samantha a kabelka samotná sa stala pop-kultúrnou ikonou (podobne ako Birkin Bag od Hermés alebo Saddle Bag od Dior). Počas uplynulého štvrtťstoročia sa dočkala niekoľkých reinterpretácií či limitovaných edícií a stále patrí medzi najlepšie sa predávajúce kabelky značky Fendi, ktorej šéfdizajnérom je momentálne britský dizajnér Kim Jones.

02 B FENDI Baguette 1997 The Baguette Walk Čítajte viac Slávna 'bageta' má nový šat, v podpazuší ju nosí aj krásna herečka

Práve Jones zjavne stál aj za rozhodnutím osloviť na spoluprácu 57-ročnú Evangelistu. „Ďakujem ti, Kim Jones, že si vo mňa veril,“ napísala mu odkaz priamo na sociálnej sieti Instagram Evangelista. Dizajnér, ktorý len nedávno predstavil v Paríži novú kolekciu haute couture (Pravda bola pri tom a vy o tom môžete čítať na nasledujúcom odkaze), jej odpovedal niekoľkými emotikonmi srdiečok.

Modelky na prehliadke kolekcie Fendi Haute...
Modelky na prehliadke kolekcie Fendi Haute...
+20Modelky na prehliadke kolekcie Fendi Haute...

Pre Evangelistu ide o návrat pred objektívy po niekoľko rokov trvajúcej pauze. V septembri minulého roka sa slávna modelka otvorene priznala k tomu, že sa stala obeťou neúspešnej skrášľovacej chirurgie. V dlhom príspevku na sociálnej sieti vtedy napísala, že zostala brutálne znetvorená po podstúpení skrášľovacej procedúry s názvom „CoolSculpting“.

Ide o proces, pri ktorom sa tukové bunky v tele ničia chladom. V prípade Evangelisty však táto metóda neviedla k rozpadu, ale naopak, k nárastu tukových buniek. Ako píše, zostala "natrvalo zdeformovaná“ a ani dve bolestivé korekcie na tom nič nezmenili. Po zverejnení záberov a priznania vyjadrili Evangeliste mnohé jej kolegyne podporu, podobne tak spravili zástupcovia módnej brandže. Až značka Fendi sa však rozhodla s Evangelistou aj spolupracovať.

Video
VIDEO: Krátky zostrih kolekcie FENDI Haute Couture Jeseň/Zima 2022–2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oslavy #návrat #Kabelka #Fendi #Linda Evangelista #Kim Jones #Fendi Baguette

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...