Raz ako študentka, potom elegantná lady! Pozrite sa, vojvodkyňa Kate je kráľovnou bodkovaného vzoru

Tri rôzne udalosti, tri looky, hoci prepojené jedným základným motívom a tiež menom jedného dizajnéra. Reč je opäť o vojvodkyni Kate.

13.07.2022 15:25
debata (2)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge aj tentoraz... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge aj tentoraz odovzdala víťaznú trofej tenisového turnaja vo Wimbledone.

Manželka britského následníka trónu sa počas uplynulého víkendu opäť ocitla v centre pozornosti, keď sa po oba víkendy objavila v kráľovskej lóži počas finálových zápasov tenisového turnaja Wimbledon. Nedeľajší look na mužskom finále dvojhry vyvolal nadšenie, ale aj pocit dejá vu.

Vojvodkyňa kate a princezná Charlotte...
Princ William a vojvodkyňa Kate, princezná...
+6Vojvodkyňa kate a princezná Charlotte...

Prečo? Dôvodom totiž bolo, že trojnásobná mama siahla po jednom zo svojich najobľúbenejších vzorov – bodkovanom dezéne, ktorý ozdobil model tmavomodrých šiat od dizajnérky Alessandry Richovej. Na pohľad veľmi ležérny a dievčensky pôsobiaci model doplnila Kate len dvojfarebnými lodičkami s oblou špičkou a jednoduchým účesom zo zdravých a superlesklých vlasov.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa usmieva pri... Foto: SITA/AP, David Davies
Britain Royal Ascot Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa usmieva pri návšteve štvrtého dňa kráľovských dostihov v Ascote.

Vojvodkyňa má pritom zjavne slabosť nielen pre bodky, ale aj spomenutú návrhárku, ktorej modely nosia celebrity, známe, ale aj bežné ženy po celom svete. Len nedávno sa totiž objavila na dostihoch v Ascote v ďalšom modeli s bodkovaným vzorom a o niečo decentnejším a elegantnejším ladením. Biele šaty s čiernymi bodkami vtedy doplnila masívnym klobúkom a serióznejším účesom s drdolom.

zväčšiť Vojvodkyňa kate a princezná Charlotte... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Britain Prince Philip Memorial Vojvodkyňa kate a princezná Charlotte prichádzajú na ďakovnú bohoslužbu za princa Philipa.

Do tretice sa spojenie vojvodkyne Kate s Alessandrou Richovou odohrávalo opäť v bodkovanom „území“ – stalo sa tak ešte pár týždňov pred oboma uvedenými akciami. Mama Kate s dcérkou Charlotte zavítali na spomienkovú bohoslužbu za zosnulého princa Philipa a vtedy si Kate obliekla čierny model, no s uzatvoreným živôtikom, rolákovým golierikom a rukávmi s jemným riasením. Výsledok aj vtedy zožal ovácie priaznivcov vojvodkyninho osobného štýlu.

Ktorá z volieb sa najviac pozdáva vám? Hlasujte v našej ankete.

VIDEO: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #bodkovaný vzor #Alessandra Rich

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...