Nádherná nevesta! Herečka Daddario je už pod čepcom, prekvapila šatami aj miestom svadby

Jedna z najkrajších herečiek súčasnosti je už pod čepcom. Americká hviezda Alexandra Daddario, ktorú preslávili seriály Temný prípad či Biely lotus, sa vydala. Bola nádherná a celkom netradičná nevesta.

30.06.2022 18:01
debata

Ako informoval na svojich stránkach americký magazín Vogue, ktorý celý sobáš mapoval objektívom a následne získal exkluzívny rozhovor čerstvej mladomanželky, Daddario sa vydala za producenta Andrewa Forma.

„Moji priatelia Allie a Jake mali tú najkrajšiu svadbu v New Orleans,“ citoval herečku portál Vogue.com. „My sme sa pôvodne chceli zosobášiť v Taliansku, pretože som sa chystala tri dni v kuse piť talianske víno. Lenže potom som dostala prácu v New Orleans, pomyslela som si na Allie a Jakea a zmenili sme to na New Orleans,“ vysvetlila herečka, ktorá mesto označila za „plné hudby a života“.

27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Čítajte viac Dokonalé (nahé) telo ukázala pred kamerou veľakrát, teraz Daddario očarila v romantike od Diora

Nevesta mala na sebe plisované šaty s výšivkou z čipky z Danielle Frankel Studio, pričom mnohých mohlo prekvapiť, že nesiahla po nejakej slávnej európskej značke alebo vychytenom módnom ateliéri. „Začala som ich sledovať na Instagrame a strašne sa mi ich veci páčili. Spojili sme sa a keď som ich navštívila v ateliéri, cítila som sa byť krásna úplne vo všetkom. Vybrala som si tieto šaty, lebo som mala pocit, že patria k New Orleans a tiež sú ako stvorené pre tunajšie horúčavy,“ uviedla Daddario pre Vogue.com.

Herečka Alexandra Daddario na pláži na Havaji.
Herečka Alexandra Daddario, na premiére nového...
+9Herečka Alexandra Daddario na cenách Screen...

Ženích Andrew Form sa obliekol do ležérneho ľanového svetlého obleku s prúžkom – rovnako dbal na to, aby zvládol niekoľko hodín v sparnom a horúcom meste. Podľa záberov, ktoré zverejnil módny magazín na svojich stránkach, však vyzerá, že mladomanželia si svoj deň užili naplno a aj napriek horúcemu počasiu. Dokonca absolvovali krátky sprievod uličkami mesta.

Jordana Brewster a Mason Morfit Čítajte viac Môžu vyzerať šťastnejší? Kráska z Rýchlo a zbesilo oslavuje zásnuby, čoskoro opäť pod čepcom

Filmový producent Form má už za sebou manželstvo s inou známou herečkou – od roku 2007 do roku 2021 bol totiž ženatý s Jordanou Brewsterovou, známou najmä zo série Rýchlo a zbesilo. Dvojica má spolu dvoch synov, ktorí na svadbe nechýbali a otcovi robili malých „družbov“. Daddario doteraz vydatá nebola. Viac podôb príťažlivej herečky si môžete pozrieť v našej galérii.

Video
VIDEO: Najhlbší dekolt hereckých cien? Táto kráska s ním bodovala naplno

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Vogue #Alexandra Daddario #Andrew Form

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...