Leto v odtieňoch žltej aj oranžovej: Tieto slávne dámy ich nosia s vkusom, inšpirujte sa

Keď sa nedávno objavila na verejnosti v pastelových žltých šatách vojvodkyňa Kate, mnoho žien začalo hľadať podobný odtieň v obchodoch. Pastelová však nie je jediná podoba žltej, ktorú by dámy mohli vyskúšať.

30.06.2022 12:30
Michelle Yeoh Foto: ,
Herečka Michelle Yeoh v kombinácii sukne a žltej košeľovej blúzky.
debata

V gradiente žltej a oranžovej sa nachádza niekoľko zaujímavých a skvelo kombinovateľných odtieňov, ktoré si doslova pýtajú byť súčasťou letného šatníka. Reč pritom nemusí byť len o typicky „letných“ odevoch, akými sú napríklad sukne, šortky či topy s krátkymi rukávmi.

Herečka Michelle Yeoh v kombinácii sukne a...
Herečka Caitlin Reilly v oranžových midi šatách...
+7Holly Robinson Peete v šatách oranžového odtieňa.

Kým s intenzívnou priam neónovou žltou budete skvelo vyzerať na pláži počas dovolenky, tóny oranžovej farby na midi šatách alebo napríklad v podobe elastických tubových šiat na hrubších ramienkach budú odpoveďou na letnú garderóbu do práce, prípadne na stretnutie s kamoškami po nej.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Rozhodli ste! Pastelová žltá na vojvodkyni Kate je absolútny triumf! Máme 9 tipov na šaty, najlacnejší pod 30 eur

Nohavice sú samostatný element, pri ktorom je ideálne vychádzať z už naznačených trendov. K nim patrí napríklad strih a šírka či dĺžka nohavíc. Ako už isto viete, toto leto si pýta naozaj široké modely, ideálne zakrývajúce celú obuv – viac tipov nájdete tu.

zväčšiť Herečka a komička Amy Schumer na slávnostnej... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Amy Schumer Herečka a komička Amy Schumer na slávnostnej premiére nových epizód seriálu Only Murders in the building.

Odtiene žltej či oranžovej budú dobre tiež vyzerať v podobe košeľovej blúzky, ktorej intenzitu môžete zjemňovať neutrálnou farebnosťou iného dominantného odevu (napríklad sukňa alebo nohavice). Neobávajte sa ani experimentovania s materiálmi – okrem klasickej bavlny sa totiž nosí úplet, hodváb, koža či napríklad jemný a chladivý satén. Viac inšpirácií nájdete v našej galérii, ktorú sme tentoraz venovali celebritám v odtieňoch hitovej farebnosti.

Video

VIDEO: 4 tragické formy obuvi a za čo ich vymeniť

Zdroj: Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #inšpirácia #farba #celebrity #žltá #oranžová

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...