Perlová kráľovná! Ozdobte sa klenotmi, ktoré nosí vojvodkyňa, supermodelka aj plážová divožienka

Tradičné? Ani náhodou. Perly patria medzi šperky, ktorých variabilitu musíte najprv objaviť. Keď sa tak stane, už sa ich nevzdáte.

28.06.2022 09:00
Britain Royal Ascot Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa usmieva pri návšteve štvrtého dňa kráľovských dostihov v Ascote.
debata (2)

V šperkoch sa posledné roky dostali do pozornosti minimalistickejšie, či naopak avantgardnejšie šperky, ktoré výrazným spôsobom dotvárali celkový look nositeľky. Pri perlách sa často zvyklo šíriť tvrdenie, že sú príliš staromódne, príliš usadlé, navodzujúce konzervatívne zdanie nositeľky. Takéto slová však azda nemôžu byť ďalej od pravdy.

Dôkazom sú aj známe ženy (či napríklad aj muži), ktorí si perlové šperky osvojili a zaradili do stylingu na rôzne príležitosti. S perlami pritom nejde len o ozdobenie sa alebo nasledovanie nejakého aktuálneho trendu. Ako upozorňujú mnohí štylisti, s perlami sa dá pozdvihnúť úroveň celého stylingu.

Perlový náramok Vivienne Westwood, predáva...
Perlový náhrdelník Nialaya, predáva sa za...
+11Náramok s korálikmi a perlami z dielne...

Môžu vyzerať luxusne, dodať nádych luxusu aj zvyšku vášho odevu a urobiť z vás stopercentnú dámu (príkladom je aj vojvodkyňa Kate). Pokojne ich však môžete priradiť aj do odevného mixu s punkovým a provokatívnym nádychom, kde sa perly stávajú akýmsi „statement“ šperkom (topmodelka Gigi Hadid či speváčka Dua Lipa). A odvážnejší (v tomto prípade napríklad aj muži) sa môžu napríklad inšpirovať britským spevákom Harrym Stylesom a vyskúšať perly na krku či napríklad okolo zápästia alebo v podobe brošne.

zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid prichádza na oslavu... Foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Gigi Hadid Topmodelka Gigi Hadid prichádza na oslavu svojich 27. narodenín do newyorského podniku Zero Bond.

Ak sa už na perly odhodláte, nemusíte siahať po klasickom perlovom odtieni nežnej bielej farby. Ešte exkluzívnejšie môžu pôsobiť perly farebné, napríklad strieborné alebo ružové. A ak vám v hlave visí otázka, čo s perlami v lete, naša odpoveď znie jasne – urobte zo seba kráľovnú pláže, pokojne inšpirovanú morskou pannou.

672069098 Čítajte viac Vojvodkyňa Kate ako kráska z Karibiku! Jej letné šaty budete chcieť, náušnice neprehliadnete
2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #pláž #styling #šperk #perly #variabilita #leto 2022

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...